Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

83 ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙA...15 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Διαβάστε το πόρισμα της Εισαγγελικής Ερευνας της Πόπης Παπανδρέου για την υπόθεση των στημένων αγώνων που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αποκαλύπτει τα 83 ονόματα στα οποία έχει ασκηθεί η ποινική δίωξη.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩΝ!!!

Γεια σε όλους  , είμαι καινούργιο μέλος και εγώ και θα ήθελα για αρχή να ευχαριστήσω τα παιδιά του μπλογκ που μου έδωσαν την ευκαιρία να εκφράσω την άποψη μου για τα ζητήματα της ομάδας μας , αλλά και να συζητήσω με όλους εσάς γύρω από την επικαιρότητα και τα αγωνιστικά θέματα μας και όχι μόνο !  

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ .... ΚΑΓΚΕΛΟ!!!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα των συλλήψεων και προσαγωγών παραγόντων ποδοσφαιρικών ομάδων με την κατηγορία της εμπλοκής τους στην υπόθεση με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Σύμφωνα με το tovima.gr μεταξύ των κατηγορουμένων αναμένεται να βρεθούν ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση της «παράγκας».

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

Τις τελευταίες ημέρες έχω δεχθεί δριμεία κριτική από πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ, τόσο επί προσωπικού, όσο και σαν blog, με την αιτιολογία ότι με το να μιλάω για θέματα τα οποία φαινομενικά καταφέρονται ενάντια στη διοίκηση και τις επιλογές του Ζαγοράκη, μόνο κακό κάνω στην ομάδα και ότι κάνω πόλεμο στον πρόεδρο.