Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Απ΄ όταν ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε ως στόχο το καλύτερο για την ομάδα, τόσο στα οικονομικά δεδομένα με την εξάλειψη των χρεών, όσο και την αγωνιστική ανάταση της ομάδας με στόχο ένα τίτλο. Παρόλα αυτά, η σχέση αγάπης του «Ζαγόρ» με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει περάσει απ΄ όλα τα στάδια...

ΥΠΟΜΟΝΗ...ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ...Ο ΧΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 35ΑΡΗΔΕΣ...


Λίγο έμεινε αδέρφια... 10 ματσάκια μείνανε για να τελειώσει το φετινό βασανιστήριο των ματιών μας.... Αν και εφόσον βέβαια περάσουμε στα κλαίει ωχ!!!

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...


Οι δημοσιογραφάρες την πήραν χαμπάρι την δουλειά. Άρχισαν το γύρισμα για τον Χάβο και μάλιστα ένας από τους… υπασπιστές του, τόλμησε να του κάνει και ερώτηση για παίκτη – γκαφέρ!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Ανακοίνωση παραμονής στον ΠΑΟΚ και διευκρίνισης προς τον κόσμο ότι «προχωράμε μαζί», εξέδωσε πριν από λίγο ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ βάζει τα πράγματα στη θέση τους, και κατακρίνει όλους εκείνους που έφεραν αναστάτωση στην ομάδα λέγοντας, γράφοντας και δημοσιεύοντας, ότι σκέφτεται να φύγει…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ULTRAS PAOK

Ζούμε σε εποχές όπου τα λόγια έχασαν την αξία τους. Ζούμε σε εποχές όπου παραινέσεις «ενότητας και στήριξης» που μένουν απλά στα λόγια δεν αγγίζουν τον μέσο οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. Γιατί ο τελευταίος έχει ανάγκη να βλέπει και να μπορεί να ακολουθεί πράξεις ουσίας από τις κεφαλές του. Από πράξεις που θα δώσουν ζωή και πάλι σε έννοιες όπως η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, το όραμα και ο αγώνας.