Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χορηγός του ΠΑΟΚ! Η αστυνομία σταμάτησε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” τον πρόεδρο του Ολυμπιακού από τον οποίο ζήτησε να μην ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα. Γίνεται έρευνα για το εάν ευσταθεί η καταγγελία που θέλει τον κ. Μαρινάκη να πέταξε “πλέξι-γκλας” από τον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ!!!


ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ...

Παράπονα από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο έχουν στον Ολυμπιακό, τα οποία και εξέφρασαν μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εστίασαν τις διαμαρτυρίες τους σε τρία ανάποδα οφσάιντ που δόθηκαν από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Μάλιστα, όπως υποστήριζαν, σε ένα εξ αυτών ο Τζιμπούρ έβγαινε μόνος του με τον Χαλκιά και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.
Και όλα αυτά γιατί ο διαιτητής του αγώνα κύριος Μάνταλος είχε το θράσος να παίξει 50-50!!! Ντροπή σας κύριε διαιτητή που δεν αφήσατε τους κουραδόμαγκες του Πειραιά να κάνουν τόσα χρόνια...Πώς να κερδίσουν τα γατάκια όταν σφυρίζεις ότι βλέπεις?Θα δεις τι θα πάθεις...Αν ξανασφυρίξεις αγώνα στην Super League να μου τριπήσεις την μύτη...
Ρε γαύροι είστε καλά στα μυαλά σας?Μάλλον όχι...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να πανηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους επί του Ολυμπιακού, η Αστυνομία έχει άλλη άποψη και τα… χημικά έκαναν πάλι την εμφάνισή τους!

ΠΑΟΚ-ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ 1-0 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!!!

Θρύλε της παράγκας θυμήσου....εδώ είναι Βορράς...εμείς θα σε γλεντάμε και εσύ θα προσκυνάς...
Ο ΠΑΟΚ… τρέλανε τους οπαδούς καθώς με το γκολ του Σαλπιγγίδη κέρδισε 1-0 τον ανύπαρκτο Ολυμπιλαγό και πέρασε στους «4»!

PAOK REVOLUTION by Alexakossss







πηγή paokizein.gr

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΥΡΙΕ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ?

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης που έγινε το πρωί στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ρώτησαν αυθόρμητα τον υπαρχηγό της ελληνικής αστυνομίας, τον κ. Ιωάννη Ραχωβίτσα, για ποιο λόγο ήρθε στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην αστυνομική διεύθυνση, υπάρχουν πολλά και ικανά στελέχη. Η απάντηση του Ραχωβίτσα ήταν αφοπλιστική.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Ερώτηση στη Βουλή, στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του πολίτη, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλος και Α. Κολοκοτρώνης, για την προκλητική προστασία του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι.