Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΛΙ?

Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας, κος Μ.Ψωμιάδης, θεωρεί ότι ο Βόσνιος είναι ο παίκτης που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης της Καβάλας και για αυτό θέλει να τον ντύσει στα "μπλε".Από τον ΠΑΟΚ δεν παρουσιάζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού θα εξοικονομηθούν τα χρήματα του συμβολαίου του "Μούσλι" που, ούτως ή άλλως, το καλοκαίρι λήγει, ενώ και η προσφορά του φέτος στην ομάδα δεν ήταν σχεδόν μηδενική, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων του με τραυματισμούς.
Μέχρι στιγμής,ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, πάντως, δεν φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Καβάλα, αφού θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει και άλλα στον ΠΑΟΚ. Ειδικά τώρα που έρχονται για τον "Δικέφαλο" τα παιχνίδια-πρόκληση με Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ.Παρόλα αυτά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί....

ΕΝΕΔΡΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ....

Ίσως. Λέμε ίσως, ακούγεται περίεργο! Ίσως. Λέμε και πάλι, ίσως φαίνεται παράξενο. Είναι, όμως, καρατσεκαρισμένη η πληροφορία μας: Προετοιμάζουν ενέδρες θανάτου αλλά και στήνουν παγίδες για τους ΠΑΟΚτσήδες. Ποιοι, πώς και πού; Εάν και εφόσον το ξέραμε - να είστε σίγουροι - ότι θα το αποκαλύπταμε. Πότε; Το Σάββατο και καθ’ οδόν προς τον Βόλο και στον Βόλο.

ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ 71-66

Για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Ρόδο. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μετά τα δύο επιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Ηλυσιακό και Περιστέρι ηττήθηκε από τον Κολοσσό με 71-66 για την 12η αγωνιστική της Α1. Ο "Δικέφαλος" κυνηγούσε το σκορ καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου πέρασε μπροστά με 57-59 μετά από τρίποντο του Δέδα, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το ελαφρύ προβάδισμα που απέκτησε και γνώρισε την ήττα.
Κολοσσός Ρόδου (Σφαιρόπουλος): Καλάθης 18 (1), Καυκής 2, Τζόρνταν 11 (1), Πάνος, Ασημακόπουλος, Χαρίσης 15, Τσάμης 3, Παππάς 9 (1), Γκόλεματς 13 (3)
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 6, Αποστολίδης 9 (1), Δέδας 3 (1), Ντόζιερ 4, Γκρέι 13 (1), Παπαδόπουλος 19, Γιαννακίδης 3 (1), Γκετσέφσκι 9 (1)

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN...

Από χθες το απόγευμα, όταν ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ύπαρξη επιχειρηματικού πλάνου, μέχρι και σήμερα, προβληματίστηκα αρκετά για τους λόγους για τους οποίους η πλευρά των επενδυτών προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ "προβάρει" ο Νταριό Φερνάντεζ. Ο Αργεντινός μέσος είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.
Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι το "φλερτ" των δύο πλευρών θα καταλήξει σε "γάμο", με τον 32χρονο άσο να ενισχύει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Μάκη Χάβου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η μεταγραφή του πρώην άσου του Πανιωνίου και του Άρη να ανακοινωθεί και μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να τελειώσει το θέμα και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την ενσωμάτωσή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
Η συμφωνία με την Μπεϊτάρ θα περιλαμβάνει, πιθανότατα, εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν.

ΤΟ BUSINESS PLAN ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ

Πρόεδρο τον Ζαγοράκη χωρίς μετοχές, κατασκευή νέου γηπέδου 50.000 θέσεων εκτός Τούμπας, μεταγραφές, πρόσληψη νέου προπονητή, ίδρυση ραδιοφωνικού σταθμού και μουσείου, περιέχει το business plan των Αράβων που στάλθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παρουσιάζει η εφημερίδα Μακεδονία.

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Η εμπλοκή τριών διαφορετικών μάνατζερ και το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ε την Μπειτάρ εώς το 2013,καθιστούν περίπλοκη την υπόθεση Φερνάντεζ για τον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης θέλει να φύγει από το Ισραήλ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ,παρόλα αυτά μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απόκτησης του.
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον Άκη Ζήκο που εκπροσωπεί τον παίκτη στην Ελλάδα, όμως και οι δύο μαζί δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη.
Πλην του Ζήκου είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση δύο μάνατζερ, τον έχουν προτείνει σε Κύπρο και Πορτογαλία, ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενημερωθεί για το αν υπάρχουν πραγματικά απαιτήσεις της Μπεϊτάρ ή όχι,κάτι που αν ισχύει θα αποτελέσει τροχοπέδη για την ΠΑΕ,η οποία δεν είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα,παρά μόνο εάν ο παίκτης μείνει ελεύθερος.
Παρόλα αυτά,ακόμη και σήμερα, ίσως ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, αλλά επί της ουσίας πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κυρίως μέσα από τις πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προσπάθεια "εκκαθαρίσεων" στο ρόστερ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Οι επιτελείς του δικέφαλου του βορρά ενημέρωσαν τον Φιλομένο ότι δεν είναι στα πλάνα για τη συνέχεια της σεζόν και ότι ο Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρεται γι' αυτόν και μάλιστα καλύπτει τις ετήσιες αποδοχές του.
Του πρότειναν να γίνει ένας διακανονισμός των οφειλομένων και έπειτα να μείνει ελεύθερος και να πάει στην ομάδα της Τρίπολης. Ο Φιλομένο, όμως, αρνήθηκε, την πρόταση, ωσότου το θέμα του παραμένει σε εκκρεμότητα.