Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Η εμπλοκή τριών διαφορετικών μάνατζερ και το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ε την Μπειτάρ εώς το 2013,καθιστούν περίπλοκη την υπόθεση Φερνάντεζ για τον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης θέλει να φύγει από το Ισραήλ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ,παρόλα αυτά μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απόκτησης του.
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον Άκη Ζήκο που εκπροσωπεί τον παίκτη στην Ελλάδα, όμως και οι δύο μαζί δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη.
Πλην του Ζήκου είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση δύο μάνατζερ, τον έχουν προτείνει σε Κύπρο και Πορτογαλία, ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενημερωθεί για το αν υπάρχουν πραγματικά απαιτήσεις της Μπεϊτάρ ή όχι,κάτι που αν ισχύει θα αποτελέσει τροχοπέδη για την ΠΑΕ,η οποία δεν είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα,παρά μόνο εάν ο παίκτης μείνει ελεύθερος.
Παρόλα αυτά,ακόμη και σήμερα, ίσως ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, αλλά επί της ουσίας πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κυρίως μέσα από τις πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου