Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ....

Αρνητική εντύπωση και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά, δημιουργεί η πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γεγονότα του Βόλου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Εμμανουήλ Αντωνακάκη, ο οποίος τα χαρακτήρισε ως ευρείας κλίμακας επεισόδια...

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ FCPAOK ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Χ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Κύριε Υπουργέ,
Το απόνευμα του Σαββάτου της 15* Ιανουαρίου 2011, στην πόλη του Βόλου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., οι Ελληνικές Αστυνομικές δυνάμεις που ήσαν παρούσες έξω απο το γήπεδο, προέβησαν σε χρήση χημικών καταστολής. 

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Τούμπα η κλήση σε απολογία για τα συμβάντα στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Βόλο.
Η εκδίκαση των υποθέσεων της 18ηςαγωνιστικής  είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, ωστόσο η υπόθεση του ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει αναβολή, καθώς αυτή τη μέρα έχει προκηρύξει απεργία ο δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης, οπότε ο νομικός της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ίσως να μην μπορεί να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ.
Ενδεχόμενη αναβολή δεν αλλάζει κάτι στην ουσία της υπόθεσης, καθώς αν αναβληθεί, θα εκδικαστεί την άλλη Πέμπτη και σε περίπτωση τιμωρίας, μεσολαβούν ακριβώς πέντε μέρες από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οπότε ο ΠΑΟΚ θα την εκτίσει σ΄ αυτό.
Για τον ΠΑΟΚ, θεωρητικά πιο βολικό είναι να εκδικαστεί η υπόθεση αυτή την Πέμπτη, καθώς σε περίπτωση τιμωρίας, θα έχει τα χρονικά περιθώρια να καταθέσει έφεση και να ελπίζει ότι στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ (που επέβαλε πρόστιμο 6.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο Τρίκαλα – Άρης), μπορεί να γίνει «έκπτωση».

πηγή paok24.gr

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Βόλο. Κίνδυνος τιμωρίας για τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η επιστολή προς τον ΠΑΟΚ έλεγε:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το θεσμό του Κυπέλλου.Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν για την Αθήνα είναι οι εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.Εκτός αποστολής οι Παπάζογλου, Φιλομένο, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΙΑΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "eltiempo.com" αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του μέσου της Όνσε Κάλντας, Ντιέγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είναι 25 ετών (γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου του 1985) και έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Κολομβίας για ακόμη τρία χρόνια.
Έπαιζε στην Ντεπορτίβο Περέιρα, μέχρι που το 2010 μεταγράφηκε στην Όνσε Κάλντας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με την φανέλα της την περασμένη περίοδο είχε 40 συμμετοχές και τρία γκολ.
Στο κείμενο τονίζεται ότι κλείνει στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και ότι θα ενισχύσει τον "Δικέφαλο" στις "μάχες" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League. Επίσης, αναφέρεται ότι στο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει ανά πάσα στιγμή για ομάδα του εξωτερικού.