Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

Μια πραγματικά σοβαρή και σωστή τοποθέτηση από τον αδερφό Δικέφαλο Παρτιζάνο του blog paok-panoapola.blogspot.com, σχετικά με το πως πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση έξω από τη γήπεδο της Τούμπας...

ΦΕΡΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ Γ@@@@ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ!!!

Τι και αν η Τούμπα την Τετάρτη θα είναι κλειστή! Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα στον Ναό για να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιλαγό.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ...

Στρατιωτικός νόμος έχει κηρυχτεί για αύριο βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα τα μέτρα της Αθηναϊκής αστυνομίας και του υπαρχηγού Ραχωβίτσα.Είναι πρόκληση για τη δημοκρατική Ελλάδα, ν΄ απαγορεύεται η προσέγγιση και η παραμονή στα 200 μέτρα γύρω από την Τούμπα λες κι έχουμε πόλεμο!

ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΥΡΙΟ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ!!!

Απίστευτα αστυνομικά μέτρα έχουν προβλεφτεί για το βράδυ της Τετάρτης γύρω από την Τούμπα, μετά από απαίτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήδη ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Ραχωβίτσας είναι στη Θεσσαλονίκη και προΐσταται των μέτρων λες και είμαστε σε πόλεμο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Μετά το τέλος της συνάντηση που είχαν οι επικεφαλείς των συνδέσμων εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για αγανάκτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τις συνεχόμενες προκλήσεις που δέχεται.