Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

Μια πραγματικά σοβαρή και σωστή τοποθέτηση από τον αδερφό Δικέφαλο Παρτιζάνο του blog paok-panoapola.blogspot.com, σχετικά με το πως πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση έξω από τη γήπεδο της Τούμπας...

- Θα πρέπει, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μην δυναμιτίσει το κλίμα με κάποια ανακοίνωση, που θα καταφέρετε εναντίον της δικαιοσύνης, αυτές τις ημέρες, μέχρι τον αγώνα. Ξέρουμε όλοι μας, ότι ήταν άδικη η απόφαση, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες δεδικασμένες αποφάσεις (που τις ανέλυσα στο άρθρο με την ανακοίνωση της απόφασης από την επιτροπή εφέσεων) της αθλητικής δικαιοσύνης και μία ανακοίνωση αυτή την στιγμή, μόνο μπέρδεμα θα δημιουργούσε. Εκτός του ότι, δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα, για την ομάδα μας,μία τέτοια κίνηση. (το άρθρο είναι γραμμένο από την Παρασκευή το βράδυ, λόγω του ότι σκεφτόμασταν παράλληλα τον αγώνα της Τετάρτης, μαζί με τον χθεσινό)
- Ο Ολυμπιακός, προσπάθησε και το κατάφερε, να δημιουργήσει μπάχαλο στις τάξεις της ομάδας μας. Και αναφέρω, στις τάξεις της ομάδας, γιατί σίγουρα εκτός από τον κόσμο, αυτή η απόφαση, έχει επηρεάσει και την διοίκηση, αλλά περισσότερο τους παίκτες (αν σκεφτούμε απλά, τις δηλώσεις που κάνουν μετά από αγώνες με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ενώ τώρα καταλαβαίνουν την ανισότητα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες). Όποτε, ο Ολυμπιακός, δημιουργεί μπάχαλο, παίρνει αποτέλεσμα, οπότε σαν Π.Α.Ε. και σαν κόσμος, θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους, μέχρι την ημέρα του αγώνα
- Ο κόσμος πρέπει να παραβρεθεί στο γήπεδο ειρηνικά και με κόσμιες αντιδράσεις, προκειμένου να αφήσει τα λαρύγγια του, έστω και εκτός του γηπέδου, για να εμψυχώσει την ομάδα μας και οι παίκτες να μας νοιώσουν δίπλα τους. Αν έχουμε ειρηνική διάθεση, δεν θα μας ενοχλήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις

Ας πάμε τώρα σε κάποια τεχνικά θέματα
- Όσοι πάνε στην Τούμπα, δεν θα πρέπει να φέρουν πάνω τους διακριτικά της ομάδας μας! Είναι σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να έχουμε κατά νου. Οι οικονομικές συνθήκες και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, πλέον, έχουν αλλάξει. Ο καταπιεσμένος πολίτης, ο αριστερός και ο αναρχικός θα παραβρεθεί σίγουρα στην ειρηνική μας συγκέντρωση και αν γίνει το παραμικρό, θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες σε αυτούς, γιατί εμείς θα πάμε ειρηνικά, να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. ΟΧΙ διακριτικά της ομάδας μας.
- Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να καλέσει εισαγγελείς μεμονωμένα, αλλά και τον αθλητικό εισαγγελέα, προκειμένου να καταγράψει την οποιαδήποτε πρόκληση παρατηρηθεί από τους αστυνομικούς (για να μην γράψουν πάλι ότι θέλουν αυτοί στην έκθεση τους) και να έχει ο ίδιος άποψη του τι θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και να δημοσιοποιηθεί η ενέργεια αυτή, προκειμένου να μειωθεί η πιθανότητα προκλητικής συμπεριφοράς από τους αστυνομικούς, με την ανέξοδη και αναίτια χρήση των ληγμένων χημικών της. Να τα ξεφορτωθούν θέλουν, αλλά αρκετά έχουμε παίξει τα πειραματόζωα τους!
- Θα πρέπει η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να επικοινωνήσει με την επο και την superleague για να τοποθετηθεί, ότι οι ευθύνες (αν υπάρχει το παραμικρό) δεν επιβαρύνουν την ίδια την ομάδα μας και ότι εκ νέου αδικία σε οποιοδήποτε παρανομαστή, είτε πρόκειται για τον διαιτητή, είτε από την αστυνομία, δεν θα την αντέξει ο κόσμος. Και λέμε, ότι δεν έχει ευθύνη η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. γιατί, δεν είναι υποχρεωμένη και υπεύθυνη για το συμβαίνει εκτός του γηπέδου σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Η ευθύνη της, είναι για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
- Οι σύνδεσμοι, που θα παραβρεθούν, θα πρέπει να φέρουν και το νομικό εκπρόσωπό τους, ο καθένας ξεχωριστά, στον χώρο συγκέντρωσης για να μπορούμε και εμείς από μόνοι μας, να εκθέσουμε οποιαδήποτε πρόκληση. Αυτό θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί για να έχουν και αυτή την γνώση οι εκπρόσωποι του πολίτη προστασίας!
- Να επικοινωνήσει η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με το Υπουργείο του Πολίτη Προστασίας και να θέσει προ των ευθυνών του, σε ενδεχόμενη προκλητική συμπεριφορά των οργάνων της, που θα είναι πλέον και από Αθήνα και Λάρισα (που είναι οι μεγάλης ετοιμότητας ομάδες καταστολής της χώρας), καθώς επίσης και με τους πολιτικούς της πόλης για να παραβρεθούν μαζικά
- Όλοι που θα παραβρεθούν στην Τούμπα θα πρέπει να φέρουν κινητό με κάμερα και όσοι επιθυμούν κάμερες. Τόσα χρόνια έχουμε μάθει να μας παρακολουθούν οι αστυνομικοί. Ήρθε η στιγμή που θα αλλάξει αυτό! Ο καθένας μας, πρέπει να χρεωθεί από έναν αστυνομικό, προκειμένου να τον φωτογραφήσει και να τον βιντεοσκοπήσει σε ανάρμοστη συμπεριφορά. Εμείς θα τους παρακολουθούμε, όχι αυτοί!
- Πρέπει να παραβρεθούν μέλη της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. από όλους τους φορείς. Από την διοίκηση, τον ερασιτέχνη, τους βετεράνους.
- Πρέπει να γίνει συνάντηση της διοίκησης, της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. με τον επικεφαλής της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης για να τον θέσει προ των ευθυνών του! Όχι να του μιλήσει και να του ζητήσει την καλή συμπεριφορά των οργάνων του, αλλά να το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ!
Αυτές είναι κάποιες σκέψεις για να λειτουργήσουμε έξυπνα, να μην δεχτούμε προκλήσεις, να βοηθήσουμε την ομάδα μας και το συμφέρον της, καθώς να βοηθήσουμε και εμάς τους ίδιους.
Δεν έχουν σταματήσει ακόμα οι αγώνες για την ελευθερία των αδερφών μας, δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να ξεκινήσουν νέοι αγώνες για τον οποιονδήποτε από εμάς!
Και πιστεύω, ότι αν πραγματοποιηθούν αυτές οι λίγες, αλλά έξυπνες προτάσεις, δεν θα τολμήσει κανείς να ρίξει ευθύνες στην Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ., ούτε θα τολμήσει η αστυνομία να ρίξει τον καρκίνο της.

Ξέρω ότι κούρασα, αλλά θεωρώ ότι άξιζε τον κόπο αυτή η ανάλυση

Υγ: Δεν πρέπει να παραβρεθούν δημοσιογράφοι του Π.Α.Ο.Κ. (και κάθε λογής) γιατί έχουν φτάσει στο σημείο για να κερδίσουν χτυπήματα στα σάιτ τους και να πάρουν κάποια διαφήμιση ή χορηγία, να αναλύουν τα πάντα, ως χειρότεροι από τις κατίνες των μεσημεριανών προγραμμάτων της TV.

πηγή paok-panoapola.blogspot.com (Δικέφαλος Παρτιζάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου