Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΥΡΙΟ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ!!!

Απίστευτα αστυνομικά μέτρα έχουν προβλεφτεί για το βράδυ της Τετάρτης γύρω από την Τούμπα, μετά από απαίτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήδη ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Ραχωβίτσας είναι στη Θεσσαλονίκη και προΐσταται των μέτρων λες και είμαστε σε πόλεμο.

Ολόκληρο το αστυνομικό σώμα επιστρατεύεται λοιπόν, για να προστατέψει το πούλμαν του Ολυμπιακού, μετά από διαταγή του …Μαρινάκη. Εκατοντάδες αστυνομικοί, δεκάδες κλούβες με ΜΑΤ, μεταφερόμενες διμοιρίες από την Αθήνα και τη Λάρισα, ελικόπτερα, αξιωματικοί και σεκιούριτι τους από την Αθήνα μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. 
 Αύριο με Χουντική διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύεται η προσέγγιση και η παραμονή σε απόσταση 200 μέτρων από το στάδιο!!!
Κλειστή θα παραμείνει η Λαϊκή αγορά μια και από νωρίς το πρωί ομάδες της Αστυνομίας θα κατακλύσουν τον περιβάλλον χώρο της Τούμπας, απαγορεύονται οι καντίνες,απαγορεύεται επίσης η πώληση αλκοόλ από τα γύρω καταστήματα, ενώ και η μπουτίκ του ΠΑΟΚ, διατάσσεται να μείνει κλειστή!!!
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, θα φιλοξενηθούν σε σουίτα του 4ου ορόφου κι επίσης απαιτείται ομάδα σεκιούριτι για την προστασία τους, ενώ απαιτείται και η παρουσία 30 σεκιουριτάδων σε κάθε… θύρα του γηπέδου, λες και θα μπει κόσμος στο γήπεδο. Η αστυνομία, ζητάει επίσης τον κατάλογο με τα μέλη της σεκιούριτι, αλλά αυτό είναι μέτρο που προβλέπεται σε κάθε ματς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου