Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΦΕΡΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ Γ@@@@ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ!!!

Τι και αν η Τούμπα την Τετάρτη θα είναι κλειστή! Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα στον Ναό για να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιλαγό.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Φώναζαν συνεχώς συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας ζητώντας την πρόκριση κόντρα στον «μισητό» αντίπαλό τους. Η ατμόσφαιρα θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα καθώς δεκάδες πυρσοί άναψαν σε μια προσπάθεια να εμψυχώσουν τους παίκτες που είχαν βγει για προπόνηση.
Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου αποθέωσαν όλους τους παίκτες, ακόμα και τον απόντα Πάμπλο Κοντρέρας που σήμερα κήδεψε τον πατέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Όσον αφορά το αγωνιστικό,με δυο αλλαγές προσώπων σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής και δυο εσωτερικές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που συνηθίζει, θα παρατάξει ο Μάκης Χάβος την ομάδα του ΠΑΟΚ, κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση.
Στη θέση του Κοντρέρας που κήδευε τον πατέρα του στη Χιλή, θα παίξει αναγκαστικά ο Μίρκο Σαβίνι, ενώ τη θέση του Μουσλίμοβιτς στην επίθεση, θα πάρει ο Αθανασιάσης.
Ο νεαρός θα παίξει πίσω από τον Σαλπιγγίδη που θα είναι αιχμή της ομάδας, με συμπαραστάτες πίσω τους, στο κέντρο τους Τσουκαλά αριστερά και Βιεϊρίνια δεξιά, Γκαρσία και Ίβιτς στο κέντρο, το σχήμα δηλαδή που έπαιξε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στο Κ. Βικελίδης, μετά τις εσωτερικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν.
Τα πράγματα στην άμυνα είναι γνωστά, Λίνο αριστερά, Σνάουτσνερ δεξιά, Τισρίλο και Σαβίνι στο κέντρο της, και το Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια.
Σε λίγο αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή, στην οποία είναι άγνωστο αν θα συμμετάσχει ο Κουτσιανικούλης που δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς χθες έπαθε διάστρεμμα
Σίγουρα εκτός θα είναι και ο Αρίας, του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα, λόγω του ότι δεν έχει έρθει ακόμα, το διεθνές πιστοποιητικό της μεταγραφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου