Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΟΚτσάκια!!!

Μέσα από την Ευρωπαϊκή βραδιά που μας χάρισε ο ΠΑΟΚ προκύπτει πως το συναίσθημα της απέχθειας ακροβατεί σε μια λεπτή ισορροπία με το συναίσθημα της υπερηφάνειας, με το συναίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης.

Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Αν η φετινή σεζόν ολοκληρωθεί φυσιολογικά για τον ΠΑΟΚ, αν δηλαδή κερδίσει το δικαίωμα να αγωνίζεται και του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε θα πρόκειται για μια επιτυχημένη σεζόν. Η΄, πιο σωστά, για μια ωραία σεζόν. Ακόμα κι αν δεν πάρει το κύπελλο, ακόμα κι αν μείνει …158 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Η ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΟΚ!!!

Ευτυχώς και πάλι λίγο ποδόσφαιρο. Λίγο αληθινό ποδόσφαιρο. Όχι ανακοινώσεις, δηλώσεις, αλλά γκολ, δοκάρια, χαμένα πέναλτι και μία σπουδαία, μία υπέροχη προσπάθεια. Μία προσπάθεια που μας σήκωσε από τις καρέκλες μας όλους. Μας έκανε να φωνάξουμε γκολ, μας έκανε να χτυπήσουμε με απογοήτευση το χέρι στο τραπέζι στο γκολ των Ρώσων, μας έκανε όλους ΠΑΟΚ για δύο ώρες.

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

Μάνα, γυρίζω. Τέρμα τα ταξίδια. Ξέρω ότι σου έλειψα, αλλά στο υπόσχομαι, γυρίζω σοφότερος. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι δεν θα σου φύγω ξανά. Μετά δεν υπόσχομαι τίποτα...

Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!



Μετά από μία επιτυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα και στην διοίκηση.
Μας έκανε περήφανους και μας γέμισε ικανοποίηση για τους αγώνες και τις θυσίες που έχουμε κάνει σαν λαός για να φτάσει η ομάδα ως εδώ!