Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ...ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Το θέατρο του παραλόγου στο θέμα των επενδυτών καλά κρατεί....Ο συνεχείς δηλώσεις των εκπροσώπων των επενδυτών και η στάση αναμονής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αφήσει αρκετά ερωτηματικά, σχετικά με τι τι συμβαίνει τελικά στο θέμα των επενδυτών, με αποτέλεσμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βγάλει άκρη...

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Γιόβι Γιαλόμ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 υποστήριξε πως ο Νταρίο Φερνάντεζ βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ και συζητά το ενδεχόμενο να έρθει ακόμη και μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός ανήκει στην Μπεϊτάρ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2013.Πιο συγκεκριμένα είπε:

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά από περίπου έναν μήνα απουσίας. Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το περασμένο χρονικό διάστημα. Εφόσον ο Ίβιτς καταφέρει να βγάλει τις προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο (15/1).
Ο Μάκης Χάβος πήρε καλά νέα και από την περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά. Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε και αυτός σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και έδειξε ότι όσο περνούνε οι μέρες η κατάστασή του καλυτερεύει.
Από την άλλη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ωστόσο, η κατάστασή του δεν προκαλεί ανησυχία,. Επίσης, εκτός προπόνησης έμεινε ο Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος ακόμη ταλαιπωρείται από την ίωση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ανίς Μπουσαϊντί, αλλά και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς . Αμφότεροι προσπαθούν να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τέλος, στην προπόνηση συμμετέχει και ο Λούκα Πετρίσεβιτς από τη δεύτερη ομάδα, ενώ η κατάσταση των Κριστιάνο Μοράες και Ναμπίλ Ελ Ζαρ  παραμένει ίδια με αυτήν της περασμένης εβδομάδας.