Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ...ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Το θέατρο του παραλόγου στο θέμα των επενδυτών καλά κρατεί....Ο συνεχείς δηλώσεις των εκπροσώπων των επενδυτών και η στάση αναμονής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αφήσει αρκετά ερωτηματικά, σχετικά με τι τι συμβαίνει τελικά στο θέμα των επενδυτών, με αποτέλεσμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βγάλει άκρη...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου μιλώντας στον Sport 103FM.,αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις των εκπροσώπων του ομίλου, που δημιουργούν σύγχυση τόσο μέσα στη διοίκηση όσο και στον κόσμο του Δικεφάλου.
Ανά έξι-επτά ώρες υπάρχει και μία συνέντευξη από τους εκπροσώπους τους. Όταν λες πολλά πέφτεις σε ατοπήματα. Δεν πιστεύουμε πως οι υποψήφιοι επενδυτές ξέρουν τι λένε οι εκπρόσωποί τους. Δεν μπορούμε να μιλάμε για γήπεδα και bussiness plan, αφού δεν έχουν μπει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μόνο κακό κάνουν αυτά που λέγονται από τους εκπροσώπους των Αράβων. Κακό και στον ΠΑΟΚ και στους υποψήφιους αγοραστές».
«Δεν μας ήρθε κανένα bussiness plan. Δεν μπορούν οι εκπρόσωποι να ξέρουν τι κάνει και τι δεν κάνει ο κύριος Ζαγοράκης. Η κατάσταση είναι ίδια. Έχουμε πει τι πρέπει να γίνει για να τελειώσει το θέμα. Κρατάμε την μπάλα χαμηλά. Δε θέλουμε να δημιουργούμε προσδοκίες στον κόσμο. Δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του κόσμου που περιμένει αυτή η ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται».
«Ο κύριος Ζαγοράκης μίλησε τελευταία φορά με τον κύριο Οντέι μέσα στις γιορτές και αυτό περισσότερο για να ανταλλάξουν ευχές. Όλα τα ουσιαστικά θέματα που είχαν να πουν τα είπαν πριν τα Χριστούγεννα. Από εκεί και μετά δεν είχε τίποτα».
Στον αντίποδα, ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Οντέϊ Αλ Σαμαρί, ο Παρασκευάς Σπυράτος απάντησε στα όσα δήλωσε λίγο νωρίτερα ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ για το business plan των Αράβων αντικρούοντας τα όσα υποστήριξε η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 
"Βρίσκεται στα χέρια του νομικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Αχιλλέα Μαυρομάτη"."Έγινε η παρεξήγηση γιατί αρχικώς ήταν το email με το Business plan να φύγει από τον κ. Οντέϊ, αλλά μου το μεταβίβασε και το έστειλα εγώ προσωπικά", δήλωσε ο κ. Σπυράτος σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει την αμφισβήτηση προς το προσωπο του.
Τελικά το business plan έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ λίγο μετά το μεσημέρι, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτίμησαν την κίνηση αυτή ως μία τυπική ενέργεια από την πλευρά των Αράβων.
"Για εμάς θα υπάρξει εξέλιξη μόνον στην περίπτωση που κατατεθούν τα χρήματα στον σχετικό λογαριασμό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου" έλεγαν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται τις επόμενες δέκα ημέρες να ασχοληθεί με το θέμα, εάν από την πλευρά των επενδυτών δεν υπάρξει κάποια κίνηση με οικονομικό περιεχόμενο. "Φτάνουν τα λόγια, περιμένουμε έργα" είναι η θέση του προέδρου του "Δικεφάλου".
Σύμφωνα με πληροφορίες το επιχειρηματικό σχέδιο που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους Άραβες αφορά ένα πενταετές πρόγραμμα στο οποίο γίνεται αναφορά τόσο σε θέματα αγωνιστικά όσο και σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής. Αναλύει όλες τις κινήσεις που θα γίνουν σε θέματα ενίσχυσης της ομάδας και βελτίωση της λειτουργίας των Ακαδημιών, καθώς και για το θέμα του γηπέδου στην περίπτωση που οι Άραβες αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών.
Από τα παραπάνω, δικαιώνονται όλοι όσοι πίστευαν ότι η ΠΑΕ έπρεπε να πάρει μια ξεκάθαρη και δημόσια στάση στα όσα λέγονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα,προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.Και ο Άγιος φοβέρα θέλει, λένε οι παλιοί και αυτό ταιριάζει γάντι και στην υπόθεση των επενδυτών...
Όλοι πλέον περιμένουν την συνέντευξη Τύπου του Οντέϊ Αλ Σαμάρι, ο οποίος και θα ανακοινώσει την απόφαση του ομίλου. Την συμμετοχή τους δηλαδή στην αύξηση κεφαλαίου ή την αποχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου