Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ(ΜΕΡΟΣ Β')


Ο ΠΑΟΚΤΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ(ΜΕΡΟΣ Α')

Και ξαναερχομαστε 16/6/85 η fiesta απλωνεται παντου και στο χωριο,τα τσιπουρα πανε και ερχονται, ολοι ειναι φουσκωμενοι απο υπερηφανεια ο ΠΑΟΚ επιτελους ξανα πρωταθλητης......και εγω κλεισμενος σπιτι ετοιμος να εκραγω,οχι οτι μεσα μου δεν χαιρομουν για το γεγονος,την μικρουλα την ειχα σχεδον ξεγραψει μιας και το καλοκαιρι δεν θα κατεβαινα Αθηνα,αλλα συνεχιζα να δηλωνω ολυμπιακος(φτου!!!) για να παω κοντρα στον συγχωρεμενο τον πατερα μου (ΠΑΤΕΡΑ ζεις για παντα ΠΑΟΚΤΣΗΣ).Βλεπετε ολοι οι ανδρες οταν ειναι παιδια θελουν σαν τρελλοι να μοιασουν στον πατερα τους,οταν ειναι εφηβοι(οπως ημουν εγω τοτε) δεν θελουν να εχουν τιποτα κοινο μαζι του και οταν ενηλικιωθουν καταληγουν να ειναι ιδιοι με αυτον!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ"

Εμείς που πρωτοστατήσαμε για να έρθει ο Θ.Ζαγοράκης πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ" χαρήκαμε αφάνταστα με την δήλωση του προέδρου ότι "δεν φεύγω για να μην γκρεμίσω ότι έχτισα", χαρήκαμε επίσης με το όραμα του για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ...ΖΑΓΟΡ...ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ...

Η προκλητική αντιμετώπιση που έτυχε ο ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ προκάλεσε εκτός από οργή προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία που λειτουργεί σκανδαλωδώς υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένων ομάδων και μια μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο που πρέπει να αντιδρά η διοίκηση του "Δικεφάλου" και ιδιαίτερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. "Φτάνει πια η ευγένεια", "θέλει φωνή", "θέλει αντίδραση", "να χτυπά το χέρι στο τραπέζι" οι απόψεις που επικρατούν στους κόλπους των ΠΑΟΚτσήδων πιστεύοντας πως έτσι θα κερδίσει ο αγαπημένος τους σύλλογος κάτι παραπάνω. Είναι όμως έτσι;