Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ...ΖΑΓΟΡ...ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ...

Η προκλητική αντιμετώπιση που έτυχε ο ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ προκάλεσε εκτός από οργή προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία που λειτουργεί σκανδαλωδώς υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένων ομάδων και μια μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο που πρέπει να αντιδρά η διοίκηση του "Δικεφάλου" και ιδιαίτερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. "Φτάνει πια η ευγένεια", "θέλει φωνή", "θέλει αντίδραση", "να χτυπά το χέρι στο τραπέζι" οι απόψεις που επικρατούν στους κόλπους των ΠΑΟΚτσήδων πιστεύοντας πως έτσι θα κερδίσει ο αγαπημένος τους σύλλογος κάτι παραπάνω. Είναι όμως έτσι;
Δεδομένο είναι πλέον πως η ευγένεια και ο σεβασμός που δείχνει ο ΠΑΟΚ στις αρχές αντιμετωπίζεται σαν αδυναμία. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου και η πολιτεία, όμως έχουν αποδείξει δυστυχώς πως είναι τόσο… χοντρόπετσοι που δε νοιάζονται για τις διαμαρτυρίες εναντίον τους. Και το έχουν αποδείξει με την πράξη τους στο παρελθόν. Εμείς θυμίζουμε στιγμές που ο Ζαγοράκης ύψωσε τη φωνή του μαζί με αυτή του κόσμου αλλά και πάλι δεν επιτεύχθηκε τίποτε ουσιαστικά.

26 Οκτωβρίου 2007
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τα βάζει με την πολιτεία εκνευρισμένος από την κωλυσιεργία που υπήρχε στο θέμα των χρεών. "Τους ενοχλεί ο ΠΑΟΚ" δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ενώ με μια πολύ επιθετική ανακοίνωση η οποία συνεχίζει: "Ο ΠΑΟΚ προχωράει ενωμένος, προσπερνώντας αδιάφορα τους "ποντικούς" που έμαθαν να ζουν και να δρουν στους υπονόμους, από τους οποίους δεν θα βγουν ποτέ. Αυτή είναι και η τιμωρία τους. Ο δρόμος είναι ανηφορικός όχι μόνο για τη Διοίκηση, τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Είναι ανηφορικός και για τους φιλάθλους που προσφέρουν χρόνια τώρα χωρίς να εισπράττουν. Στο τέλος της διαδρομής περιμένει η επιτυχία. Η ανταμοιβή της προσπάθειας θα είναι τόσο μεγάλη, που όλοι θα αισθανθούμε δικαιωμένοι για τον αγώνα μας" γράφει μεταξύ άλλων".
Αποτέλεσμα: Ουσιαστικά κανένα. Ο ΠΑΟΚ ακόμα ταλαιπωρείται για ένα θέμα που έχει κάνει δεκάδες προτάσεις διακανονισμού του. Την ίδια ώρα που ακόμα και στις δύσκολες οικονομικά στιγμές για τη χώρα μας παίρνονται προκλητικές αποφάσεις για τη σωτηρία μεγαλοαπατεώνων.

25 Νοεμβρίου 2007
Πάνω από 20.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ απαίτησαν με συλλαλητήριο τους στην Καμάρα ισονομία και δικαιοσύνη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θ. Ζαγοράκης, βρέθηκε στο πλευρό του κόσμου και απηύθυνε χαιρετισμό στο συγκεντρωμένο πλήθος στην Καμάρα λέγοντας μεταξύ άλλων: "Βρίσκομαι εδώ για να φωνάξω μαζί σας για ότι μας ανήκει. Είμαστε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι για να απαιτήσουμε αυτά που μας αξίζουν. Τα δίκαια αιτήματά μας.
Να γνωρίζετε ότι από εδώ και πέρα, είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την πορεία του σε έναν νέο δρόμο. Θα είμαστε μαζί πάντα".
Αποτέλεσμα: Μία από τα ίδια. Η ισονομία αποτελεί άγνωστη λέξη για τους αποφασίζοντες…

2 Δεκεμβρίου 2008
Ο ΠΑΟΚ καταθέτει πρόταση ρύθμισης των χρεών στον τότε υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφη και μαζί ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημερώνει πως αν και αυτή τη φορά δεν γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση "θα βάλουμε λουκέτο στο μαγαζί" όπως χαρακτηριστικά του είπε.
Αποτέλεσμα: Μην τα ξαναπούμε…

14 Μαρτίου 2010
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Βικελίδης" γνωρίζοντας πως με μια νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες του για κατάκτηση του τίτλου. Τελικά ο Ηλίας Σπάθας πήρε την μπαγκέτα του και "καθάρισε". Επικράτησε ο Άρης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξοργισμένος αφού ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες της ομάδας που δεν τους προστάτευσε, σε ανακοίνωσή του τα βάζει με τον Ηλία Σπάθα και το… καθεστώς στο χώρο της διαιτησίας: "Ήθελε ο Σπάθας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφησε για πάνω από ενάμιση λεπτό! Καθάρισε, λοιπόν, το τοπίο. Από τον "ενοχλητικό" ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο ενός παιδιού. Πιόνι στα σχέδια άλλων έγινε και ο αντίπαλος, ο οποίος αν ποτέ βρεθεί σε θέση να διεκδικεί πρωταθλήματα ίσως βρεθεί και σε αντίστοιχη θέση. Μόνοι μας εναντίον όλων θα συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε τους φιλάθλους έτσι, αφού δεν μας αφήνετε να το κάνουμε με τίτλους. Ένοχοι είναι όλοι όσοι αφήνουν τύπους σαν τον Σπάθα να συνεχίζουν την παράδοση. Και θύματα όλοι όσοι είδαν στο πρόσωπο του ΠΑΟΚ την ελπίδα για επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν ήταν μόνο δικοί μας φίλαθλοι αυτοί" ανέφερε σ’ αυτή.
Αποτέλεσμα: Οι διαιτητικές σφαγές συνεχίστηκαν, ενώ ο Ηλίας Σπάθας συνεχίζει κανονικά να διαιτητεύει στη Σούπερ Λίγκα.

3 Οκτωβρίου 2010
Ο ΠΑΟΚ χάνει στην Τούμπα από τον Άρη τη φετινή σεζόν και ο Τσινιάρης κάνει εναντίον του "Δικεφάλου" σημαντικά λάθη. Ο Ζαγοράκης ζητά τη διαγραφή του με μια ακόμα σκληρή ανακοίνωση. "Για να μη με πουν και απαθή, οφείλω καταρχήν να ζητήσω την άμεση διαγραφή του Τσινιάρη από τους πίνακες διαιτησίας, με τον ίδιο τρόπο που διέγραψαν τον κατά τεκμήριο καλύτερο περυσινό διαιτητή λόγω μιας και μόνο λανθασμένης απόφασης. Πως λοιπόν πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί ο σημερινός διαιτητής που μου παραδέχτηκε ότι "δεν είδα τη φάση του πέναλτι που μου ζητάτε" (σ.σ. «γκρέμισμα» Βιειρίνια στην περιοχή), ενώ προηγουμένως έχει κλείσει τα μάτια σε άλλη μια καθαρή ανατροπή; Ο διαιτητής αυτός πρέπει σήμερα κιόλας, αν ισχύει το περιβόητο 50-50%, να φύγει. Το κουκλοθέατρο των μόνιμα ευνοημένων και των εξαπτέρυγών τους πρέπει μια και καλή να τελειώσει" γράφει.
Αποτέλεσμα: Φυσικά και δε διαγράφηκε ο Τσινιάρης
Για να μη σας κουράζουμε. Ο ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης ύψωσαν σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις τη φωνή τους. Δυστυχώς, όμως, δεν τον ακούν. Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα πρέπει να επιλέξει άλλους τρόπους αντίδρασης προκειμένου να "οχυρώσει" τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τον πρόεδρο του 'Δικεφάλου".

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου