Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ?ΜΕ 4-4-2 ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Στην σημερινή προπόνηση ο Χάβος δοκίμασε ένα σχήμα 4-4-2, κάτι που εξάλλου έγινε και με τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Στον αυριανή 11άδα, ο Μάκης Χάβος αλλάζει έναν παίκτη στην άμυνα, δύο στο κέντρο και τοποθετεί στην επίθεση τον Αθανασιάδη.

ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Μπορεί όλες οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό να αφήνουν να βγει προς τα έξω πως τους ενδιαφέρουν όλες οι διοργανώσεις, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και συνήθως το αντιλαμβάνονται κατά την διάρκεια της σεζόν.

ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΕΠΟ...

Ενας ΠΑΟΚ διαφορετικός από αυτόν της περασμένης Τετάρτης σε σημεία-κλειδιά της ενδεκάδας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρώτα απ' όλα ο Μάκης Χάβος θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας του και όχι σε κάποια από τις σουίτες, αλλά οι μεγάλες διαφορές έχουν να κάνουν με την ενδεκάδα που ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...

Αν δε σκοράρεις, είναι αδύνατο να κερδίσεις. Το ότι ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, λοιπόν, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, αφού τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν έχει σημειώσει ούτε ένα γκολ στο πρωτάθλημα!