Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΕΠΟ...

Ενας ΠΑΟΚ διαφορετικός από αυτόν της περασμένης Τετάρτης σε σημεία-κλειδιά της ενδεκάδας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρώτα απ' όλα ο Μάκης Χάβος θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας του και όχι σε κάποια από τις σουίτες, αλλά οι μεγάλες διαφορές έχουν να κάνουν με την ενδεκάδα που ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή του «δικέφαλου» του Βορρά οι εκτιμήσεις μιλούν για ένα σχήμα που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στο παρελθόν. Για πρώτη φορά ο Ντιέγκο Αρίας χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία είναι τιμωρημένος και για το παιχνίδι τις Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και για αυτό που ακολουθεί στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στην Τούμπα. 

Ο Ουρουγουανός μάλιστα δεν προπονήθηκε χθες, αφού βρίσκεται στην Ισπανία για να ρυθμίσει κάποιες εκκρεμότητες με το διαβατήριό του. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ για πρώτη φορά θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Αρίας με τον Βιτόλο, που από την αρχή του 2011 έχει αγωνιστεί μόλις 45 λεπτά στον πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα.

Το κενό του επίσης τιμωρημένου Ιβιτς (που χθες δεν προπονήθηκε λόγω αιματώματος στην κνήμη) θα καλυφθεί από τον Τσουκαλά, που θα παίξει για πρώτη φορά στη θέση του επιτελικού μέσου, από την ημέρα που επέστρεψε στην Τούμπα, που θεωρητικά είναι η φυσική του. Δεξιά του θα παίξει ο Σαλπιγγίδης και στην άλλη πλευρά πιθανότατα ο Ελ Ζαρ.

Αλλαγές θα γίνουν και στην άμυνα λόγω της αποβολής του Λίνο στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Το κενό του στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα καλύψει ο Σνάουτσνερ, που θα μετακομίσει από το δεξί άκρο. Εκεί θα αγωνιστεί ο Ετο, με το δίδυμο των στόπερ να παραμένει το ίδιο. Ο Αντρές Βιεϊρίνια θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της Κυριακής και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη κόντρα στον Εργοτέλη.

Αυτό που προέχει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι να πάρουν ανάσες για τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο Χάβος και χθες προτίμησε ένα χαλαρό πρόγραμμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Μίλησε στους παίκτες για τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί και το οποίο χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντικό: «Αντιδράσατε πολύ καλά όταν η ομάδα έμεινε με εννιά παίκτες και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Είπαμε ότι θέλουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό και θεωρώ ότι καταφέρατε να το πάρετε. Πλέον, κοιτάμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος, που για μας είναι πολύ σημαντικό» είπε στους παίκτες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Χάβος προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά και τους παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί λόγω καρτών και τραυματισμών: «Σας θέλω όλους έτοιμους» τους είπε.

Τελικά μήπως η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο κύριος Πιλάβιος βλέποντας την αδυναμία του προπονητή του ΠΑΟΚ να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ της ομάδας,είπε να μας δώσει εκείνος ένα χεράκι?

Ρε μήπως το Σιδερένιο Πουλί από το Ωραιόκαστρο μας φλόμωσε στην κόκκινη κάρτα για να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες μας?

Αν υποψιαστώ, ότι εκεί στην ΕΠΟ ξαφνικά έγιναν ΠΑΟΚια....Θα καταρρεύσω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου