Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...

Αν δε σκοράρεις, είναι αδύνατο να κερδίσεις. Το ότι ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, λοιπόν, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, αφού τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν έχει σημειώσει ούτε ένα γκολ στο πρωτάθλημα!

Η τελευταία φορά που κάποιος αντίπαλος τερματοφύλακας μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του ήταν στις 22 Ιανουαρίου, στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε το 2-1 και χάρισε στον "Δικέφαλο" την τελευταία νίκη του στη φετινή Super League.

Έκτοτε, ακολούθησαν τέσσερις "άγονες" αγωνιστικές. Σε αυτές, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έφτασαν αρκετές φορές στη... βρύση -ειδικά κόντρα στον Παναθηναϊκό έχασαν σωρεία ευκαιριών-, αλλά... νερό δεν ήπιαν. Έτσι, συμπλήρωσαν 369' αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ, με αποτέλεσμα η ομάδα όχι μόνο να μην πλησιάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και να πέσει στην έκτη, έστω και αν έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο εμφανές, αν υπολογίσουμε και τις τραγικές επιδόσεις του "Δικεφάλου" στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό είναι, ότι από τις 22/1 μέχρι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου έχουν σκοράρει μόλις δύο φορές. Συγκεκριμένα, στο 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο (2/2) και στο 1-1 με την ΤΣΣΚΑ στο Europa League (22/2).

Μάλιστα, στα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια οι "ασπρόμαυροι" δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες. Συνεπώς, το ότι βρήκαν δίχτυα μόνο ως... μεγάλο κατόρθωμα δεν μπορεί να εκληφθεί.

Συνολικά, λοιπόν, έχει σημειώσει δύο γκολ σε 720 αγωνιστικά λεπτά(!) και αυτό είναι σίγουρα κάτι που αφενός προβληματίζει τους πάντες στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου" και αφετέρου πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

πηγή olapaok. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου