Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΟΚ...3-2 ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 8 ΕΤΩΝ!!!

Σπάζοντας μια παράδοση οκτώ ετών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ηρακλή με 3-2 στο άδειο Παλατάκι και κλείδωσε μια θέση στην τετράδα και τα πλέι οφ.

ΣΟΚ ΜΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!!!

Σοκ στον ΠΑΟΚ. Τρεις βδομάδες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ο τραυματισμός του στο κάτω άκρο του ποδιού του είναι ιδιαίτερα σοβαρός και προβλέπεται να μείνει εκτός αγώνων μέχρι και για ενάμιση μήνα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τις εξετάσεις που του έγιναν και την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μέγεθος του τραυματισμού και τη διάγνωση που υπάρχει. 

14 WALLPARER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ TON PAOK FR BOSTON ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ

Το Blog " ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ" σε συνεργασία με τον κορυφαίο στο είδος του Paok Gr Boston σας προσφέρουν, 14 μοναδικά wallpaper του ΠΑΟΚ και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα στήριξη σας.  

Π.ΓΚΑΡΣΙΑ...Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

Ανήκει στην κατηγορία των παικτών που είτε μισείς είτε λατρεύεις.Και, σίγουρα, δεν αντιμετωπίζεις με αδιαφορία.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ...

Πριν τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κάναμε αναφορά για τα αρκετά λάθη που έγιναν σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας και τη διαχείριση του ρόστερ, αλλά τονίσαμε ότι είναι αναγκαίο αυτά να τα κρατήσει ο σύλλογος ως μάθημα για του χρόνου και να συγκεντρωθεί απόλυτα στους στόχους του Κυπέλλου και της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ VIDEO... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ...76-72

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ σήκωσε την πρώτη του ευρωπαϊκή κούπα.Στις 26 Μαρτίου 1991 στο «Πατινουάρ ντε Βερνέ» της Γενεύης ο «Δικέφαλος του Βορρά» έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στο πάνθεον της ιστορίας. Αναδείχθηκε επάξια Κυπελλούχος Ευρώπης κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό έπειτα από ένα δραματικό αγώνα με 76-72 την ισπανική Σαραγόσα.