Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΣΟΚ ΜΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!!!

Σοκ στον ΠΑΟΚ. Τρεις βδομάδες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ο τραυματισμός του στο κάτω άκρο του ποδιού του είναι ιδιαίτερα σοβαρός και προβλέπεται να μείνει εκτός αγώνων μέχρι και για ενάμιση μήνα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τις εξετάσεις που του έγιναν και την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μέγεθος του τραυματισμού και τη διάγνωση που υπάρχει. 


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει ότι από τον «πλήρη παρακλινικό έλεγχο» που του έγινε, βρέθηκε ότι ο παίκτης πάσχει από «οστικό οίδημα βάσης 2ου και 3ου μετατάρσιων άκρου ποδός, οστικό οίδημα έσω σησαμοειδούς οστού και ρήξη πελματιαίας  πλάκας 1ης μεταταρσιοφαλαγκικής άρθρωσης».
  
Εφόσον ισχύουν αυτά που λέει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Βιεϊρίνια θα μείνει έξω, 20/40 μέρες. 

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν τόσο από την οργανική κατάσταση του παίκτη, όσο και από τις φυσικοθεραπείες που θα κάνει αλλά και από το κατά πόσο η διάγνωση είναι ακριβής.
 
Ο τραυματισμός του παίκτη προήλθε, ενώ το πόδι του ήταν στο έδαφος και κάποιος τον πάτησε από επάνω, τη στιγμή που αυτός επιχειρούσε να το τραβήξει, και στρίβοντάς το ταυτόχρονα.
 
Με λίγα λόγια, ο Βιεϊρίνια δεν πρόκειται να παίξει στα υπόλοιπα τρία ματς του πρωταθλήματος και θα ξεκινήσει προπονήσεις με το τέλος της πρώτης φάσης αυτού, ώστε να είναι έτοιμος στα πλέι  οφ.
 
Κατά τ΄ άλλα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης.
Ο Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από τη Δευτέρα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Αθανασιάδης ανέβασε πυρετό και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή. 

πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου