Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Panseraikos - PAOK 1-1 ( 0 -1 Salpingidis 2' ) 5/1/2011

EKTOΣ ΜΕ ΘΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΕΛΑ!!!

Ακόμη ένα δυσάρεστο νέο ήρθε να προστεθεί στην μακριά λίστα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Φρανσίσκο Ζουέλα στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά, δυστυχώς, την ατυχία που κυνηγά τους αμυντικούς του "Δικέφαλου' τον τελευταίο καιρό.
Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλη, κάνει λόγο για θλάση πρώτου βαθμού. Ωστόσο, η τελική διάγνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα γίνει γνωστό και το πόσο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ο Αγκολέζος αμυντικός.

ΣΟΚ ΜΕ ΒΙΤΟΛΟ!!!ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ...

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την Τενερίφη, μέρος στο οποίο βρίσκεται ο μέσος του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο. Όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" το τραύμα στο γόνατό του υπέστη μόλυνση με αποτέλεσμα να παραταθεί ο χρόνος παραμονής του στην Τενερίφη, χωρίς πάντως, ακόμη, να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός. Μάλιστα, το προσεχές διάστημα θα μεταβεί στην Ισπανία ο γιατρός του ΠΑΟΚ, ώστε να συνομιλήσει με τους γιατρούς του Βιτόλο και να αποφασίσουν από κοινού τι θα γίνει με την περίπτωση του Ισπανού.
Εάν ο οργανισμός του Βιτόλο δεν ανταποκριθεί στην αντιβίωση που λαμβάνει, τότε δεν αποκλείεται να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα επέμβαση ώστε να "καθαριστεί" το γόνατό του.Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ισπανός θα μείνει εκτός δράσης για ακόμη ένα μήνα.

πηγή olapaok.gr

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΟΚ 1-1 ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ο ΠΑΟΚ παρά το ότι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση, με τον Σαλπιγγίδη μόλις στο δεύτερο λεπτό, δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Η ομάδα του Μ.Χάβου παρουσιάστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι κατώτερη του αναμενομένου και τελικά απέσπασε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παρά το γεγονός οτι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απο τον Πανσερραικό, η ομάδα μας ακολούθησε για ακόμη μια φορά λάθος τακτική προσπαθώντας να κρατήσει το 0-1 αντί να προαπαθήσει να τελειώσει το μάτς με άλλο ένα γκόλ.Το γεγονός ότι εκτός του γκόλ, η ομάδα δεν έκανε υποψία φάσης στο α'ημίχρονο, τα λέει όλα.
Δυστυχώς για ακόμη ένα μάτς ο ΠΑΟΚ πληρώνει την υπεροψία του,τις πολλές απουσίες και την έλλειψη βάθους στον πάγκο του. Ο Πανσερραικός απο την άλλη δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο και ευτύχησε να ισοφαρίσει με ένα πανέμορφο γκόλ του Γεωργιάδη, σε μια φάση που όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.
Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ πίεσε έχασε και έχασε τρείς πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να κλέψει το διπλό. Βέβαια το γεγονός οτι οι μοναδικέσ καλές ευκαιρίες έγιναν απο δύο σεντερ μπακ, τον Σαβίνι και τον Τσιρίλο, μαρτυρά το πρόβλημα της ομάδος στην επίθεση.
Έτσι ο μέτριος συνολικά ΠΑΟΚ πήρε αυτό που του άξιζε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, μένοντας 15 ολόκληρους βαθμούς απο την κορυφή....

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 77-66 ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε του Ηλυσιακού στην Αθήνα με 66-77. Γκρέι και Μάρσαλ οδήγησαν τον Δικέφαλο στην πέμπτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής
 Δεκάλεπτα: 24-17, 37-43, 47-62
Ηλυσιακός: Πράουελ 6, Καρύδας, Γουέμπ 11, Κυρίτσης 14, Χατζής 9, Παπαντωνίου, Κανονίδης, Γκραντ 1, Τόντιτς 2, Κασελάκης 4, Μπάξτερ 15, Γαλιώτος 4.
ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 19, Αράπης, Αποστολίδης 7, Δέδας 14, Ντοζίερ 4, Γκρέι 16, Παπαδόπουλος 10, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφσκι 7, Καλαμπάκας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 37-43(Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Δεκάλεπτα: 24-17, 37-43
Ηλυσιακός: Πράουελ 2, Καρύδας, Γουέμπ 6, Κυρίτσης 8, Χατζής 4, Παπαντωνίου, Κανονίδης, Γκραντ, Τόντιτς 2, Κασελάκης 2, Μπάξτερ 9, Γαλιώτος 4.

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 5, Αράπης, Αποστολίδης 3, Δέδας 9, Ντοζίερ 2, Γκρέι 11, Παπαδόπουλος 6, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφσκι 7, Καλαμπάκας

Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την άμυνά του και με πέντε τρίποντα στη δεύτερη περίοδο βρήκε λύσεις, με αποτέλεσμα να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγείται με έξι πόντους. Ο Δικέφαλος έχει 4/5 βολές, 12/19 δίποντα και 5/10 τρίποντα.

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΠΑΟΚΤΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝ' ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ,
ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ.
ΤΟΥ'ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.
 
ΣΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,
ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΤΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ,
"ΦΩΤΙΣΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ,
ΝΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ,
ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!!!"
 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υποψήφιοι επενδυτές, έρχονται το προσεχές Σάββατο, προκειμένου το πολύκροτο αυτό σήριαλ να ολοκληρωθεί θετικά η αρνητικά για τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως ο χρόνος περνά,η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και όποιες κινλησεις γίνουν πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικές μια και περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν.

ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Τα όσα διαδραματίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Πυλαία στοίχισαν ακριβά στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 23.400 ευρώ και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.