Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΟΚ 1-1 ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ο ΠΑΟΚ παρά το ότι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση, με τον Σαλπιγγίδη μόλις στο δεύτερο λεπτό, δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Η ομάδα του Μ.Χάβου παρουσιάστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι κατώτερη του αναμενομένου και τελικά απέσπασε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παρά το γεγονός οτι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απο τον Πανσερραικό, η ομάδα μας ακολούθησε για ακόμη μια φορά λάθος τακτική προσπαθώντας να κρατήσει το 0-1 αντί να προαπαθήσει να τελειώσει το μάτς με άλλο ένα γκόλ.Το γεγονός ότι εκτός του γκόλ, η ομάδα δεν έκανε υποψία φάσης στο α'ημίχρονο, τα λέει όλα.
Δυστυχώς για ακόμη ένα μάτς ο ΠΑΟΚ πληρώνει την υπεροψία του,τις πολλές απουσίες και την έλλειψη βάθους στον πάγκο του. Ο Πανσερραικός απο την άλλη δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο και ευτύχησε να ισοφαρίσει με ένα πανέμορφο γκόλ του Γεωργιάδη, σε μια φάση που όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.
Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ πίεσε έχασε και έχασε τρείς πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να κλέψει το διπλό. Βέβαια το γεγονός οτι οι μοναδικέσ καλές ευκαιρίες έγιναν απο δύο σεντερ μπακ, τον Σαβίνι και τον Τσιρίλο, μαρτυρά το πρόβλημα της ομάδος στην επίθεση.
Έτσι ο μέτριος συνολικά ΠΑΟΚ πήρε αυτό που του άξιζε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, μένοντας 15 ολόκληρους βαθμούς απο την κορυφή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου