Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΠΑΝΤΑΣΙΟ!

Τις τελευταίες ώρες μεταξύ των ονομάτων που απασχολούν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται το όνομα του Τζουλιάνο Σπαντάσιο. Πρόκειται για 31χρονο Βραζιλιάνο μέσο, συμπαίκτη επί τρία χρόνια του Λάζαρ στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, όμως Βρύζας και Κωνσταντινίδης, παρότι κρίνουν αξιόλογη την περίπτωσή του δεν προχωρούν σε διαπραγμάτευση μαζί του.

Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΜΑΓΚΕΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ...

Η ΚΑΕ έκανε το μεγάλο μπαμ κ έφερε ένα αστέρι του ΝΒΑ στον ΠΑΟΚ τον χιλίων προβλημάτων,κάνοντας τους οπαδούς τις ομάδας να πετάνε σε πελάγη ευτυχίας,αθόρυβα μεθοδικά κ χωρείς κορόνες του τύπου σχεδιασμός υπάρχει [αν τον είδατε να μου τον δείξετε].

ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ...ΑΝΤΡΙΟΥΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου Λιθουανού, ύψους 2.18, σέντερ, Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, ο οποίος αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει:

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (1/9) κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι τα απαραίτητα για την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγγραφα του Βασίλη Φλωρίδη κατατέθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μάλιστα ότι υπάρχουν κατατεθειμένα σε ελληνική τράπεζα 6 εκ. ευρώ που θα μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.