Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΜΑΓΚΕΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ...

Η ΚΑΕ έκανε το μεγάλο μπαμ κ έφερε ένα αστέρι του ΝΒΑ στον ΠΑΟΚ τον χιλίων προβλημάτων,κάνοντας τους οπαδούς τις ομάδας να πετάνε σε πελάγη ευτυχίας,αθόρυβα μεθοδικά κ χωρείς κορόνες του τύπου σχεδιασμός υπάρχει [αν τον είδατε να μου τον δείξετε].

Από την απέναντι πλευρά βρίσκετε η ΠΑΕ των πλάνων που μένουν πλάνες κ των σχεδιασμών που δεν φαίνονται λόγο του αόρατου σχεδίου που έχει η ΠΑΕ.

Το πρωτάθλημα αν μπορούμε να το πούμε έτσι έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει κ εμείς πίστη στο πλάνο μας η στην πλάνη μας.

Γιατί για πλάνη πρόκειται κ όχι για πλάνο. Κ φυσικά μέσα σε όλα αυτά έρχεται κ ο μεγάλος σωτήρας μας Φλωριδης να μας δήλωση πάλι μέσο δικηγόρου ότι προχωρά στην επενδύσει που ακόμη να την δούμε να υλοποιείτε ακριβώς οπως κ ο σχεδιασμός τις ΠΑΕ.

Ωραία τα λόγια ωραίες η φαμ φαρες αλλα στο διαταυτα? τίποτα. Σε μια εβδομάδα έχουμε επίσημο ματς κ δεν ξέρουμε αν θα έχουμε φορ καθώς ο Κλαους μάλλον δεν θα είναι έτοιμος ο Βιερινια εκτός 1 μήνα στα μπακ το απόλυτο χάος.

Το μόνο καλό που ακούω είναι ότι επιτέλους η ΠΑΕ αποφάσισε να μας ακούσει κ να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Βιερινια για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κουραστήκαμε από σχεδιασμούς κ πλάνα που μένουν πλάνες. Βγείτε κ πείτε μας επιτέλους το πραγματικό άνοιγμα τις ΠΑΕ ώστε να ξέρουμε κ εμείς που βαδίζουμε με το να λέτε για πλάνα κ να μας οδηγείτε σε πλάνες όχι δεν κερδίζετε τίποτα αντη8ετος χάνετε κάθε μέρα κ περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου...[ ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου