Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΠΑΝΤΑΣΙΟ!

Τις τελευταίες ώρες μεταξύ των ονομάτων που απασχολούν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται το όνομα του Τζουλιάνο Σπαντάσιο. Πρόκειται για 31χρονο Βραζιλιάνο μέσο, συμπαίκτη επί τρία χρόνια του Λάζαρ στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, όμως Βρύζας και Κωνσταντινίδης, παρότι κρίνουν αξιόλογη την περίπτωσή του δεν προχωρούν σε διαπραγμάτευση μαζί του.
Ο λόγος; Ο παίκτης είχε μία δικαστική διαμάχη με την Ραπίντ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, δικαιώθηκε από την FIFA και έμεινε ελεύθερος, ωστόσο η πληροφόρηση που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ότι ακόμη το θέμα του δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει 100%. Αν η πλευρά του παίκτη εμφανίσει έγγραφο από τη ρουμανική Ομοσπονδία που να βεβαιώνει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ελεύθερος, τότε και μόνο τότε θα κινηθούν για να συμφωνήσουν μαζί του. 
  
Ο 31χρονος άσος που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μάλιστα τη σεζόν 2009-2010 ανακηρύχθηκε καλύτερος μέσος του ρουμανικού πρωταθλήματος, ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό, ωστόσο ακόμη δεν έχει κλείσει περιμένοντας πιθανόν την προοπτική του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το κασέ του κυμαίνεται περίπου στις 350.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το καθεστώς ελευθερίας του ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση απόκτησής του. 


Ο Σπαντάσιο, που παίζει ως επιτελικός χαφ, ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά στα 24 του χρόνια, όταν τον Ιανουάριο του 2004 δόθηκε δανεικός από την Κορίνθιανς στην Σάλτσμπουργκ, έπαιξε 15 ματς στον δεύτερο γύρο (5 ασίστ), αλλά το καλοκαίρι επέστρεψε στην Βραζιλία.

Στην Ευρώπη ξαναήρθε το 2006, όταν τον απέκτησε η πορτογαλική Νασιονάλ Φουνχάλ. Στην ομάδα της Μαδέιρας έπαιξε δύο χρόνια, με συνολικό απολογισμό 70 αγώνες πρωταθλήματος με 8 γκολ και 10 ασίστ και το καλοκαίρι του 2008 τον αγόρασε η Ραπίντ Βουκουρεστίου με 1.500.000 ευρώ.

Στη Ρουμανία έμεινε τρία χρόνια και είχε τρεις γεμάτες σεζόν. Στη σεζόν 2008-09 είχε 33 συμμετοχές με 16 γκολ, στη σεζόν 2009-10, 33 συμμετοχές με 3 γκολ και 7 ασίστ, ενώ πέρσι έπαιξε στα 27 πρώτα παιχνίδια με 2 γκολ και 7 ασίστ και στη συνέχεια έφυγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου