Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (1/9) κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι τα απαραίτητα για την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγγραφα του Βασίλη Φλωρίδη κατατέθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μάλιστα ότι υπάρχουν κατατεθειμένα σε ελληνική τράπεζα 6 εκ. ευρώ που θα μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Ο γνωστός νομικό Αντώνη Βγόντζα, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την πλευρά Σαχπατζίδη-Φλωρίδη στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΕΑ, στη διάρκεια της οποίας η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κληθεί για να δώσει πληροφορίες για τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είπε τα εξής: 

 Έχω στα χέρια μου όλα τα απαραίτητα έγγραφα του κ. Φλωρίδη, τα οποία όμως δεν πρόλαβα να καταθέσω στην ΕΕΑ, γιατί λείπω αυτές τις μέρες. Αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών. Είναι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και θα έλεγα και περισσότερα από αυτά που ζητά η Επιτροπή ".

Εκτίμησε ακόμη ότι "δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο κ. Φλωρίδης να πάρει το "οκ" για τη συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο για το αν έχουν κατατεθεί τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα, ο κ. Βγόντζας αρκέστηκε να πει: "Τα χρήματα υπάρχουν. Δεν θέλω όμως να μπω σε λεπτομέρειες".

Παράλληλα σε μία συνάντηση που χαρακτηρίζεται,τυχαία και μη προγραμματισμένη από όλες τις πλευρές, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της Τούμπας. Ο Θανάσης Κατσαρής που είχε βρεθεί εκεί για θέματα του ΑΣ και ο Γιώργος Σαχπατζίδης τα είπαν για λίγη ώρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι προκύπτει ως συμπέρασμα από την συζήτηση των τριών ανδρών;

-Υπάρχει κλίμα συνεννόησης σε όλα τα θέματα. Τόσο στις κινήσεις που απομένει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η επένδυση της πλευράς Φλωρίδη-Σαχπατζίδη, όσο και για τα μεταγραφικά που, η πλευρά των επενδυτών "έχει κατανοήσει για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιήθηκαν τώρα χρήματα της επικείμενης επένδυσής της στην ΠΑΕ", κάτι που επεσήμανε και ο Ζήσης Βρύζας χθες (31/8).

-Δεν υπάρχει κανένα θέμα απόσυρσης από το προσκήνιο του Βασίλη Φλωρίδη, όπως έβγαινε από ορισμένους τις τελευταίες μέρες. Ο Γιώργος Σαχπατζίδης,ξεκαθάρισε ότι ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ΕΕΑ.

-Από τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Γιώργου Σαχπατζίδη, οι συνομιλητές του αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία μεταφοράς των χρημάτων κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

"Προχωράμε" ήταν το λακωνικό σχόλιο που έκανε , ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.  

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου