Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ...

Πότε ξανά ο ΠΑΟΚ κατάφερε φέτος να ξεκουράσει παίκτες, να "κερδίσει" άλλους και να νικήσει σε ντέρμπι; Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που η ομάδα προερχόταν από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, στα οποία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές το πρόβλημα της δυστοκίας. Τώρα, όμως, δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο δικέφαλος του βορρά έδειξε πως έχει βάλει τις βάσεις για να κάνει ένα θετικό "φώτο φίνις" που όλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να συνοδευτεί με μία κούπα!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ VIDEO...ΠΑΟΚ-ΑΕΚ...6-1!!!ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 1981-1982

Ας θυμηθούμε ένα ιστορικό ματς κόντρα στην αντίπαλο μας για τον τελικό ΑΕΚούλα του 1981 για τον ίδιο θεσμό, όταν και η αρμάδα του ΠΑΟΚ διέσυρε την Μάρθα Βούρτση του Ελληνικού ποδοσφαίρου με 6-1...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ!!!

Επιτέλους νίκη κόντρα στην ΟΣΦΠ μετά την περίοδο 1997-1998!!!

Και το μυαλό όλων μας από σήμερα μόνο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ

Με τους Βιτόλο, Γκαρσία και Ίβιτς να έχουν εντυπωσιακή στατιστική ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και έσπασε την παράδοση που τον ήθελε να μην κερδίζει τον Ολυμπιακό εντός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος από το 1997.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!!!

Με το τελευταίο σφύριγμα, έπιασαν δουλειά οι γνωστοί «κύκλοι» του Ολυμπιακού (δηλαδή ο Μώραλης), προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις.