Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!!!

Με το τελευταίο σφύριγμα, έπιασαν δουλειά οι γνωστοί «κύκλοι» του Ολυμπιακού (δηλαδή ο Μώραλης), προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

«Δεν ήταν σε καμία περίπτωση πέναλτι. Μάλιστα η φάση αυτή έκρινε το ματς, αφού διαμόρφωσε το σε βάρος μας αποτέλεσμα», έλεγαν, λοιπόν, οι «κύκλοι» στο λιμάνι, που δημιουργούσαν εντυπώσεις και για την Τούμπα, με αφορμή το γεγονός ότι ο Ζαϊρί δεν μπορούσε να εκτελέσει ένα κόρνερ, λόγω αντικειμένων, μπροστά στη Θύρα 4.

«Αυτά είναι συνηθισμένα στην Τούμπα. Είναι παγιωμένες καταστάσεις. Τα περιμέναμε χειρότερα. Στο ματς Κυπέλλου που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, από θαύμα δεν έχασε ο Μιραλάς το μάτι του», έλεγαν στο… λιμάνι.

Αυτοί, που έδειραν τους παίκτες του Παναθηναϊκού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτοί που επιχείρησαν να δείρουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, μέσα στη φισούνα, αυτοί που έχουν βγάλει από τα ρούχα της τη φίλαθλη Ελλάδα με τα πέναλτι, που κερδίζουν κατά καιρούς, αυτοί που δεν ακούνε κασέτες, ούτε τις σχολιάζουν…

Αυτοί, μιλάνε…Ά ντε τώρα πίσω στο τηγάνι σας, που θέλατε και φιέστες στην Τούμπα...Στο καλό και να μας ξανάρθετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου