Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

36 WALLPAPER ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ BY GR BOSTON KAI ΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ

Με αφορμή την συμπλήρωση 6 μηνών λειτουργίας του blog σας προσφέρουμε συλλεκτικά wallpaper με θέμα τι άλλο την ΠΑΟΚάρα μας από τον μετρ του είδους Gr Boston.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ(ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ)

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδος του ΠΑΟΚ(Μακεδόνες), στην περιοχή της Τούμπας.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Πρωταρχικό μέλημα του νέου προπονητή του Δικεφάλου είναι η εξεύρεση επιθετικού περιοχής ο οποίος θα γεμίζει την αντίπαλη άμυνα στο αγαπημένο του 4-3-3.

ΚΟΥΤΣΙΑ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ...

Ανάμεσα στα πολλά - επί του παρόντος - άλλα ερωτηματικά για το μέλλον του ΠΑΟΚ, είναι και του Βασίλη Κουτσιανικούλη! Ποια είναι τα άλλα; Του Αντελίνο Βιεϊρίνια, του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, του Μπρούνο Τσιρίλο, του Ντάριο Κρέσιτς κλπ, κλπ! Με μία όμως διαφορά. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν ερωτηματικό και στο παρελθόν. Κι αυτή ακριβώς η διαφορά διαμορφώνουν μία διαφορετική προσέγγιση στην περίπτωσή του.

EUROLEAGUE BASKETBALL...ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι τώρα, στους ομίλους της Ευρωλίγκα θα συμμετάσχουν 13 ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια (εφόσον τερμάτισαν μέχρι και την 8η θεση στα εγχώρια πρωταθλήματα), η κάτοχος του EuroCup, Ούνιξ Καζάν, άλλες 8 ομάδες, που εξασφαλίζουν τη θέση με βάση την κατάταξη των πρωταθλημάτων και 2 από τους προκριματικούς.