Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΚΤΟΣ EUROLEAGUE ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δεν άντεξε... Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο ημίχρονο (32-34), όμως στο δεύτερο μέρος  έχοντας σαφέστατο επιθετικό πρόβλημα "λύγισε" με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Γαλατασαράι με 64-77. Έτσι οι "ασπρόμαυροι" αποκλείστηκαν από την Ευρωλίγκα και πλέον συνεχίζουν στο Γιούροκαπ.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΩ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με βούλα ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) στα γραφεία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...30/9...ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΧΑΙΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

H 30η Σεπτεμβρίου είναι μια ημερομηνία άρρηκτα δεμένη με την ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ Αυτήν τη μέρα του Σεπτέμβρη ο "Δικέφαλος" αντιμετώπισε διαδοχικά: το 1970 τη Δυναμό Βουκουρεστίου στην Τούμπα για το κύπελλο Εκθέσεων, το 1981 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης επίσης στην Τούμπα στα πλαίσια του Κυπέλλου Κυπελλούχων, το 1997 στο Χάιμπουρι την Άρσεναλ για το κύπελλο ΟYEΦΑ, το 1999 τη Λοκομοτίβ Τυφλίδας (εντός), το 2003 την Άλκμααρ στην Ολλανδία για τον ίδιο θεσμό και το 2010 τη Δυναμό Ζάγκρεμπ σε παιχνίδι των ομίλων του Europa League.

BASKET... Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΟΚ-ΓΑΛΑΤΑ

Για τρίτη φορά σε επίσημο παιχνίδι (και τέταρτη συνολικά) θα αναμετρηθούν την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ με την Galatasaray.