Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM ΤΟΥ ΠΑΟΚ.....

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια, είναι οι συχνοί τραυματισμοί των παικτών.Εξίσου σημαντικό θέμα είναι και η αποκατάσταση των τραυματιών,ένας τομέας που τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ αναρωτιέμαι αν υπάρχει...Το ιατρικό team της ομάδας, ουδέποτε έπεσε μέσα στις προβλέψεις του, και ουδέποτε παίκτης που τραυματίστηκε, γύρισε πίσω στην ομάδα υγιείς και στην ώρα του...

Ο ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ...

Χθες βράδυ, μάθαμε ότι ο Ισπανός άσσος πιθανόν να απουσιάσει για ακόμη έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο σε όλους εμάς που θεωρούμε την παρουσία του απαραίτητη στους δύσκολους αγώνες που έρχονται.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την φωτιά και κάηκε και στις Σέρρες. Η απόδοση του ήταν και πάλι κάτω του μετρίου. Σε αυτό οφείλεται κυρίως η έλλειψη προσανατολισμού και η κακή διαχείριση των αγώνων από τον πάγκο.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει τελικά τη νίκη μέσα στιε Σέρρες, σε ένα μάτς το οποίο αν ήταν σοβαρός, θα έπρεπε να είχε καθαρίσει απο το πρώτο ημίχρονο.Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι η τακτική του Χάβου να προσπαθεί να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα χωρίς να δημιουργεί στην επίθεση,στοίχισε άλλους πολυτιμους βαθμούς,Απέναντι σε έναν μετριότατο εως ακίνδυνο αντίπαλο, ο ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου, και αρκετά υπερόπτης.Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι στην ομάδα οτι άλλο είναι να παίζω αμυντικογενές ποδόσφαιρο και άλλο παίζω αμυντικά...Ο φετινός ΠΑΟΚ παίζει αμυντικά και όχι αμυντικογενή ποσοσφαιρο.Πιό συγκεκριμένα η αποψη μου για την απόδοση των παικτών έχει ως εξής: