Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΛΑΣΗΣ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΠΕΚΡΙΜΟΒΙΤΣ

"Δεν έχει φιλοδοξίες ο ΠΑΟΚ θέλω να φύγω", "Γερασμένη ομάδα", είναι μερικές από τις ατάκες του Μουσλίμοβιτς!Για δες ποιος μιλάει!!!Ο εραστής της θλάσης...Ο Βόσνιος Δημόσιος υπάλληλος...Ο Ιρλανδός μπεκρής απο την Βοσνία....Ο φιλάω τον Δικέφαλλο και πουλάω οπαδιλίκη μπας και κάνω κανα καλό συμβόλαιο...Ο πουθενάς!!!Ήμαρτον!!!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ


Μετα την χθεσινη συντριβη θα ηταν πολυ ευκολο να τα ισοπεδωσουμε ολα κραζοντας διοικηση,προπονητη,παιχτες και την επομενη εβδομαδα να χαθουν ολοι οι στοχοι της ομαδας γυρνωντας σε παλιες εποχες,εκτος Ευρωπης και με το οικονομικο προβλημα να διογκωνεται. 

ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ...ΜΕΡΟΣ Α'

Η 20η Δεκέμβρη, πέρασε. Το ίδιο και η 20η Γενάρη. Πέρασε και η 20η Φλεβάρη και οι Άραβες που είχαν ζητήσει παράταση ενός μηνός για να αγοράσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι άφαντοι.

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΦΥΓΕ!!!

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί όταν δεν ακολουθείς τους νόμους του. Και αυτό συνέβη με τον Χάβο και κατ' επέκταση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ

Εκπληκτικό αυτό, που συνέβη στο ΟΑΚΑ. Τέτοιον ΠΑΟΚ δεν βλέπαμε ούτε στην εποχή της σαρδέλας. Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, ο ΠΑΟΚ αρχίζει να παραπέμπει σ΄ εκείνη την εποχή.