Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΛΑΣΗΣ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΠΕΚΡΙΜΟΒΙΤΣ

"Δεν έχει φιλοδοξίες ο ΠΑΟΚ θέλω να φύγω", "Γερασμένη ομάδα", είναι μερικές από τις ατάκες του Μουσλίμοβιτς!Για δες ποιος μιλάει!!!Ο εραστής της θλάσης...Ο Βόσνιος Δημόσιος υπάλληλος...Ο Ιρλανδός μπεκρής απο την Βοσνία....Ο φιλάω τον Δικέφαλλο και πουλάω οπαδιλίκη μπας και κάνω κανα καλό συμβόλαιο...Ο πουθενάς!!!Ήμαρτον!!!

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με δηλώσεις του σε σουηδική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι θα φύγει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

“Ο Μουσλίμοβιτς έχει βαρεθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγάλα προβλήματα και θέλει να φύγει το καλοκαίρι από τον σύλλογο”, γράφει στον πρόλογο της η σουηδική εφημερίδα και στην συνέχεια φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Βόσνιου ποδοσφαιριστή!

“Υπάρχουν προβλήματα στον σύλλογο. Mπορεί να μην πληρωθείς μέχρι και επτά μήνες, αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα”, δήλωσε ο Μουσλίμοβιτς στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se. και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι στα σχέδια μου να ανανεώσω.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από Αγγλία αλλά και από την Μπουντεσλίγκα. Έχω παίξει οχτώ χρόνια στην Ιταλία και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα λεφτά». Όσο για τον ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς δηλώνει πως είναι γερασμένη! «Έχουμε καλή ομάδα αλλά είναι λίγο γερασμένη. Εγώ είμαι 29 ετών και θεωρούμε νεαρός. Αυτό είναι ένα ακόμα πρόβλημα που έχει η ομάδα αφού δεν αγοράζει νεαρούς ποδοσφαιριστές.» και συνεχίζει με μεγαλύτερα καρφιά για τον ασπρόμαυρο σύλλογο: «Η ομάδα δεν δείχνει πρόθυμη να ενισχυθεί με και δεν έχει φιλοδοξίες για κάποιον τίτλο».

Ο Μουσλίμοβιτς στην συνέντευξη του, το μόνο θετικό που είχε να σημειώσει για τον ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος του με τον ίδιο να τονίζει: «Πάντως οι οπαδοί μας εδώ είναι απίστευτοι. Μπορώ να πω πως είναι οι καλύτεροι του πλανήτη».

Οι παραπάνω δηλώσεις πραγματικά προκαλούν μεγάλη απορία καθώς ο Μουσλίμοβιτς βρίσκεται τρία χρόνια στην ομάδα και ξαφνικά «στάζει» δηλητήριο κατά του δικεφάλου. Το συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού λήγει στις 30 Ιουνίου και σε συζήτηση του παίκτη τον Ιανουάριο με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη και για το αν ο ίδιος θέλει να φύγει από την ομάδα ο παίκτης είχε τονίσει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Άντε γεια ρε παλικαράκι που θα μας παίζεις και τον δύσκολο...Εμάς μας ρωτήσες αν σε θέλουμε και του χρόνου στην ομάδα?Παίκτης που έχει χάσει πάνω από τα μισά παιχνίδια τα τελευταία 2 χρόνια, έχοντας από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα δεν δικαιούται να μιλάει...Γιατί δεν την έκανες ρε αλάνι τον Γενάρη να ησυχάζαμε?Στο καλό και να μην μας γράφεις....Με μοναδική ανάμνηση το γκολ πρόκριση στην Κων/πολη, δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς θα τα βάψει μαύρα...Επιτέλους μπας και ξεβρομίσουμε από τους δημοσιοσχετίστες δημοσίους υπαλλήλους...Φύγε εσύ και εγώ θα σου κάνω τα εισιτήρια...

πηγή sportouvorra.gr

1 σχόλιο: