Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΑΝΟΠΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Πάνοπλος κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!!Ο Μάκης Χάβος είδε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας!!!Οι 21 εκλεκτοι του Χαβου θα ειναι οι εξης:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς,Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο!!
Έκτος αποστολής έμειναν οι:
Σακελλαρίου, Γεωργίου , Σαβίνι , Γιακουμή, Κουτσζαβασίλη και τους νεαρούς Σταφυλίδη, Κάτσε, Πετρίσεβιτς και Μωυσιάδη.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!!!ΠΑΟΚ-ΑΕΚ...22-23...

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος μέσα από τα χέρια του με γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ στο τελευταίο δευτερόλεπτο (22-23) και ενώ 30'' πριν το τέλος προηγείτο με ένα γκολ διαφορά. Συγκλονιστική παρουσία από 1.500 οπαδούς του!!!

ΜΑΚΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ....ΚΛΑΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!

Διαβάσαμε σήμερα πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει καταλήξει αναφορικά με το ποιος θα πρέπει να είναι το σέντερ φορ, στον αγώνα κόντρα στον βάζελο. Έχει μεγάλο δίλημμα λέει ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Μουσλίμοβιτς...

PAOK IS OUR LIFE...TOUMPA IS OUR HOME...WELCOME TO HELL!!!

Γεμάτο απο ΠΑΟΚ το Σ/Κ με τελικό χάντμπολ και play off στο ποδόσφαιρο...Άντε να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά, σιγά....ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ!!!