Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

"Ήρθε η ηρωική ώρα να ξεσηκωθούμε αδέλφια. Τέρμα τα ψέματα, τέρμα τα αστεία. Τέρμα η κοροϊδία. Δεν υπάρχουν ελπίδες. Δεν υπάρχουν όρια σ' αυτό τον κατήφορο. Είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα και η μεγαλύτερη κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ(?) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΒΙΤΟΛΟ(ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ)

Ο Ισπανός με δηλώσεις του στον «Sport103fm» αναφέρθηκε στις μέρες της αποθεραπείας του, για το πότε υπολογίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΟΠΑ ΜΑΣ!!!

Δεν είναι Πέμπτη, δηλαδή η επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο αλλά Παρασκευή. Θέλουμε ακόμη δηλαδή κάποιες μέρες για να γίνει το ματς. Αλλά από σήμερα το μεσημέρι προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την απόφαση της αυτή γιατί όπως και να το κάνουμε είναι η καλύτερη «ντόπα» για τους ποδοσφαιριστές. Εσείς τι άποψη έχετε; 

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!!!

Κυρίες και κύριοι,
Αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες δεν είναι απλά μια στιγμιαία αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Δεν είναι απλά μια αντίδραση απογοήτευσης, δεν είναι απλα μια αντίδραση καπρίτσιου ή μια αντίδραση μίσους. Αυτό που γίνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτές τις τελευταίες μέρες είναι μια πραγματική επαναστατική διάθεση που όσο περνάνε τα λεπτά και οι ώρες φουντώνει όλο και πιο πολύ. Αυτό που θα ακολουθήσει θα μας αναγκάσει όλους μας να κάνουμε μια επιλογή. Μια σοβαρή επιλογή που δεν θα έχει επιστροφή: 

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ Η ΤΟΥΜΠΑ!!!

Χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα, όπως δύο ημέρες πριν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθησε, ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής, να εξηγήσει πως δεν ευθύνεται για τα επεισόδια στον Βόλο.
Οι νομικοί του «δικέφαλου» παρουσίασαν βίντεο και μαρτυρίες οπαδών, ελπίζοντας πως θα «πέσει» η ποινή της μίας αγωνιστικής και πως η ομάδα του Μάκη Χάβου θα παίξει με κόσμο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΑΛΕΖΑ!!!

Η ΑΕΚ έκανε την έκπληξη και ζήτησε από τον ΠΑΟΚ τον Μαλεζά, δίνοντας χρήματα και μαζί τον Λεονάρντο. Το συζητάει ο «Δικέφαλος του Βορρά» με περισσότερα χρήματα.Ο Σταύρος Αδαμίδης επικοινώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έκανε την σχετική πρόταση.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ!!!

Μετά τους Ζουέλα, Μπουσαϊντί, σήμερα ολοκληρώθηκε μια ακόμα συνεργασία αυτή του Κριστιάνο Μοράες. ΟΙ δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία σήμερα(28/1) το μεσημερι με τον εκπρόσωπο του με τον ΠΑΟΚ να αδειάζει μια ακόμη θέση, αλλά και να γλιτώνει αρκετές χιλιαδες ευρώ.
Ο Κριστιάνο Μοράες που ήρθε πέρσι τέτοια εποχή δεν μπόρεσε να δείξει το πλούσιο ταλέντο του.Έτσι ο Βραζιλιάνος έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αποχωρεί από τον "Δικέφαλο" μετά από συμφωνία με την πλευρά του παίκτη.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Moraes, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Μόνο για ένα κέρμα κάθησε στο... σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι απολογήθηκαν, με τον Βασίλη Γκαγκάτση να υποστηρίζει για το αντικείμενο που χτύπησε τον βοηθό ότι «πετάχτηκε σε μία διακοπή του αγώνα και δεν διεκόπη ο αγώνας εξαιτίας αυτού».