Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!!!

Κυρίες και κύριοι,
Αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες δεν είναι απλά μια στιγμιαία αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Δεν είναι απλά μια αντίδραση απογοήτευσης, δεν είναι απλα μια αντίδραση καπρίτσιου ή μια αντίδραση μίσους. Αυτό που γίνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτές τις τελευταίες μέρες είναι μια πραγματική επαναστατική διάθεση που όσο περνάνε τα λεπτά και οι ώρες φουντώνει όλο και πιο πολύ. Αυτό που θα ακολουθήσει θα μας αναγκάσει όλους μας να κάνουμε μια επιλογή. Μια σοβαρή επιλογή που δεν θα έχει επιστροφή: 
Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε συσσωρευμένα για όλα όσα "κρατάμε" μέσα μας απο αυτό το σαθρό σύστημα όπου όλοι οι διπλανοι μας σκύβουν το κεφάλι; Ναί ή όχι; 
Ήρθε η ώρα να πούμε "ε φτάνει πια να σκύβω το κεφάλι και να τρώω την μία φάπα μετά την άλλη"; Πολλοί απο εσάς προβληματίζεστε ότι μια τέτοια συσσωρευμένη Επαναστατική αντίδραση θα έχει συνέπειες στην ομάδα μας, μεγαλύτερες και σοβαρότερες. Έχετε δίκαιο. Αλλά το ερώτημα είναι τότε ότι, αφού θα τρώς την φάπα ούτως ή άλλως όποτε πάς να σηκώσεις κεφάλι, ποιός ο λόγος να μην αντιδράσεις; Τί θα κερδίσουμε αν δεν υποστεί ο ΠΑΟΚ μεγαλύτερη ζημιά; Αφού θα σου κόβουν το πρωτάθλημα όποτε θέλουν! Τί θα κερδίσουμε αν δεν αντιδράσουμε; Αφου σου αδειάζουν την Τούμπα με το "έτσι θέλω" όποτε το αποφασίσουν! Ποιός ο λόγος να φοβόμαστε τις "μεγαλύτερες συνέπειες"; Αφού παίζουμε το παιχνίδι τους με τους δικούς τους κανόνες ούτως ή άλλως! Αφού αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι σε ότι κάνουν ενώ εσένα θα σε τιμωρούν όποτε θέλουν!
Κυρίες και κύριοι. Αυτό που γίνεται είναι άνανδρο, απάνθρωπο, αντιδημοκρατικό και φασιστικό. Η Αστυνομία Η Αθλητική "παραδικαιοσύνη" παίρνει τις εντολές της, συνεδριάζει για μισή ώρα (!), όπου δέχεται τα κατάλληλα τηλέφωνα έν συντομία και πετάει στα σκουπίδια οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της δίνεις. Την ίδια ώρα η ίδια επιτροπή απορρίπτει την αρνητική έκθεση της αστυνομίας για την ΑΕΚ γιατί στο "αφεντικό" βολεύει να παίξει με τον βάζελο με κόσμο. Σου σταματάνε τις χορηγίες, σου ρίχνουν τιμωρίες, σου ρίχνουν δακρυγόνα, προσπαθούν να σε διχάσουν, σου γυρνάνε τη πλάτη στα χρέη που θες να αποπληρώσεις (!)... θέλουν να σε ξεσκίσουν!! Ποιός ο λόγος, λαέ του ΠΑΟΚ, να σκύψεις το κεφάλι ακόμη μια φορά για να μήν "τιμωρηθείς" παραπάνω;; παίρνει εντολές, σε πετσοκόβει και κερδίζει το ποσοστό της απο τα κέρδη των αυξημένων τηλεοπτικών λόγω τιμωρίας έδρας την ίδια ώρα που εσύ τρώς το καρκινογενές καπνογόνο στην μάπα.
ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ, Η' ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ, ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ..  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
THN ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ!
 
  ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ..

πηγή fcpaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου