Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Μόνο για ένα κέρμα κάθησε στο... σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι απολογήθηκαν, με τον Βασίλη Γκαγκάτση να υποστηρίζει για το αντικείμενο που χτύπησε τον βοηθό ότι «πετάχτηκε σε μία διακοπή του αγώνα και δεν διεκόπη ο αγώνας εξαιτίας αυτού».
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ συνέχισε: Τον βρήκαμε αυτόν που το έκανε, από το κλειστό κύκλωμα και θα απαγορευτεί η είσοδός του στους επόμενους αγώνες. Μάλιστα, ένα λεπτό μετά συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει αρκετά για την καταπολέμηση της βίας και οι προσπάθειες έχουν αποδώσει».
Οσον αφορά τα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν οι Ερυθρόλευκοι υποστήριξαν ότι έγινε σύσταση άμεσα από τα μεγάφωνα και σταμάτησαν.Στο κατηγορητήριο δεν υπήρχε πουθενά αναφορά στα επεισόδια μεταξύ των παικτών στην φυσούνα του Καραϊσκάκη, όπως και οι φωτοβολίδες που έπεσαν, καθώς τίποτα από αυτά δεν είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Εκτός του Ολυμπιακού, είχαν κληθεί σε απολογία και οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Οι αποφάσεις αναμένονται να εκδοθούν όλες μαζί μετά τις 3 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου