Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΛΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.
Ο Βόσνιος άσος είχε παραπονεθεί στην προπόνηση της Τρίτης (25/1) για ενοχλήσεις στο σημείο όπου χειρουργήθηκε πρόσφατα. Ωστόσο από το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι εν λόγω ενοχλήσεις κρίθηκαν επιπόλαιες και ο φορ του «δικεφάλου» ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας στη χθεσινή προπόνηση (26/1).
Τα σημερινά παράπονα του Βόσνιου άσου, προβληματίζουν και δημιουργούν ερωτηματικά αναφορικά με το στάδιο αποθεραπείας το οποίο ακολούθησε ο άσος του ΠΑΟΚ.
Άλλωστε υπάρχει και το ιστορικό της πρώτης επέμβασης του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (σε διαφορετικό σημείο υποτίθεται, αν και σήμερα αναφέρεται ότι είναι το ίδιο σημείο!), όταν και βιάστηκε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, χωρίς να έχει ολοκληρώσει ομαλά όπως φάνηκε εκ των υστέρων, το πρόγραμμα αποθεραπείας του και υποτροπίασε.
Η ευθύνη σαφώς βαραίνει το ιατρικό επιτελείο του «δικεφάλου», και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αν διαπιστωθεί πως οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Βόσνιος άσος οφείλονται στη γρήγορη επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.
Φυσικά δέσμιος των αποφάσεων του ιατρικού επιτελείου της ομάδος είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς βλέπει μετά τον Βίκτορ Βιτόλο να χάνει ένα ακόμη στέλεχος του, εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Άρη για το πρωτάθλημα (30/1), αλλά και με Ολυμπιακό για το κύπελλο (2/2) και για όσα παιχνίδια που ακολουθούν, θα λείψουν οι παίκτες.
Στα υπόλοιπα της σημερινής προπόνησης, απουσίαζαν επίσης οι τραυματίες Φωτάκης και Ελ Ζαρ, αλλά και ο Μίρκο Σαβίνι λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.
Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.
Ο Nabil El Zhar κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για το φιλικό παιχνίδι Μαρόκο - Λιβύη στις 9 Φεβρουαρίου 2011 στην πόλη Μαρακές.

πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου