Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΞΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ!!!

Απ'οτι φαίνεται,οι αντιδράσεις των οργανωμένων και όχι μόνο φίλων του ΠΑΟΚ, στο ενδεχόμενο τιμωρίας της Τούμπας την Τετάρτη 2/2,είναι μεγάλες...Όπως και η συσπείρωση του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν πρόκειται να δεχθεί άλλη μια αδικία ενάντια στην αγαπημένη του ομάδα.
Ένα είναι σίγουρο...με η χωρίς κόσμο, όλοι θα είμαστε εκεί...
 Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ενημερώνουμε το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι η έφεση της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών  απορρίφθηκε , ενώ  η έφεση της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τους 30 πυρσούς που έπεσαν μέσα στο γήπεδο έγινε δεκτή και η ποινή δύο αγωνιστικών μειώθηκε σε μία .
Ενημερώνουμε το λαό του Π.Α.Ο.Κ.  ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τιμωρήθηκε με την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών , επειδή στο ματς με το Βόλο οι ένστολοι τρομοκράτες δεν κατάφεραν τελικά να μας σκοτώσουν με τα δακρυγόνα τους.
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου καλεί όλο το λαό του  Π.Α.Ο.Κ. να βρεθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 στο γήπεδο της Τούμπας , για να δείξουμε στους τρομοκράτες με τα κουστούμια και τις γραβάτες και στους έμμισθους υπερασπιστές τους  , ότι δεν ανεχόμαστε την τρομοκρατία τους Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΟΧΙ
Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ 
Ο Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας διοργανώνει εκδρομή την Τετάρτη 2 Φλεβάρη στην Τουμπα. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. Λαμπράκη, Μικράς Ασίας και Κλεάνθους γεμάτες κόσμο για να φωνάξουμε για μια ακόμη φορά ενάντια στους διορισμένους κλέφτες κ βιαστές. Όταν δεν σέβονται τον λαο που ΔΕΝ φοβάτε θα μας βρίσκουν πάντα περήφανους απεναντι τους! Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011.

Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΠΑΛΙ ΕΛΑΜΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ
ΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΧΩΡΑ;;;
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ
ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΗΝ ελλ.ας ΜΕ   ΤΟΝ ΑΝΑΙΤΙΟ
ΨΕΚΑΣΜΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΗΔΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ οσφπ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΓΙΑ
ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 4!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ
ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ
ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΚΑΙ
ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΘΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ 18:00.
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ.
Υ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Υ.Γ.2 ΚΥΠΕΛΛΟ 'Η ΕΜΕΙΣ 'Η ΚΑΝΕΙΣ

Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ν.ΚΡΗΝΗΣ
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την απόφαση της διοικούσας πειθαρχικής επιτροπής, που είναι μια αγωνιστική και 80.000 ευρώ πρόστιμο, γιατί έτσι βολεύει αυτούς που φοβούνται και έχουν χάσει τα παντελόνια τους εδώ και χρόνια, διαπλεκόμενοι πάντα πίσω από δικαστές-παρασκήνια και μαγειρέματα, εμείς έχουμε να τους πούμε στέλνοντας μήνυμα, ότι στις 2/2/11 θα είμαστε εκεί στο σπίτι μας, στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ είτε μέσα, είτε έξω. Σε όποια απόφαση λοιπόν και να πάρετε, θα είμαστε εκεί και καλούμε άπαντες να δώσουν το παρών για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
ΠΑΟΚ-ΚΥΠΕΛΛΟ!

CLUB ΠΑΟΚ FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Το CLUB ΠΑΟΚ FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ανακοινώνει ότι διοργανώνει εκδρομή για τον
αγώνα με τον οσφπ στην Τούμπα στις 2/2 ,ανεξάρτητα από την απόφαση που θα
παρθεί μετά την έφεση.Πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας.
ΥΓ:Δεν θέλουμε πολλά,δεν θέλουμε πολλά μονάχα περιμένουμε να'ρθείτε στον
βορρά...

Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΧΙΟΥ "EAST FRONT"
Η απόφαση για τιμωρία της Τούμπας βγήκε και ήταν η αναμενόμενη και η προσδοκόμενη από όλο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει την ρεβάνς του κυπέλλου χωρίς κόσμο. Δεν είναι μόνο η ώθηση που δίνει στην ομάδα ο κόσμος. Δεν είναι μόνο το ψυχολογικό πλεονέκτημα που αποκτούν οι παίκτες του γάβρου, αλλά το έγκλημα που θα διαπραχθεί εκεί μέσα πρόκειται να είναι τόσο μεγάλο ώστε δεν μπορεί να το αντέξει και ο κόσμος και για αυτό πρέπει να είναι απών. Μάλιστα αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη των ομάδων με την αστυνομία και την ΕΠΟ για τα μέτρα ασφαλείας να δημιουργηθεί νεκρή ζώνη γύρω από το γήπεδο. Και σε αυτό το σημείο (όπως και σε παρα πολλά άλλα που εκφράζουμε μέσα από άρθρα μας) έχει ευθύνη και η ΠΑΕ. Κάθεται στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που στήνουν παιχνίδια στην πλάτη της, συνομιλεί και δέχεται και τις εισηγήσεις τους (νεκρή ζώνη). Ο Ολυμπιακος μήπως ξεκάθαρα δεν πίεσε για την τιμωρία της έδρας (παρουσία του δικηγόρου του έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης)? Η αστυνομία δεν ήταν αυτή που προκάλεσε τα επεισόδια με τη χρήση χημικών? Και μην πει κανείς ότι άλλο αστυνομική διεύθυνση Βόλου και άλλο Θεσσαλονίκης. Η πρώτη φετινή τιμωρία της έδρας δεν προκλίθηκε από ανάλογη συμπεριφορά της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης με αυτή του Βόλου? Η μήπως η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα δεν ήταν αυτή που βρήκε αφορμή την έκθεση των δυνάμεων καταστολής για να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ? Πρέπει να μας νιώσουν δίπλα τους και να καταλάβουν ότι απαιτούμε δικαιοσύνη.
Στην ανακοίνωση αυτή απευθυνόμαστε κυρίως στον κόσμο του ΠΑΟΚ, στον κόσμο της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Στον κόσμο αυτό που δέχεται μυνήματα από τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης να μην αντιδράσει, να μοιρολατρήσει να δεχτεί χωρίς τσιμουδιά τις βουλές του βρώμικου ποδοσφαιρικού συστήματος. Υπάρχει ο φόβος νέας τιμωρίας λένε. Οι δημοσιογράφοι παντογνώστες και καθοδηγητές, σας λένε να μην πάτε στο γήπεδο και ότι η ομάδα και χωρίς κόσμο θα προκριθεί. Μα είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι νικιέται ο διαιτητής και το βρώμικο ποδοσφαιρο που θα επιλέξει να παίξει ξανά ο Ολυμπιακός (που είδαμε και στο Καραϊσκάκη)? Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο (πως χάθηκε πέρσι το παιχνίδι στο Χαριλάου?). Η τακτική χαμηλά την μπαλά που υιοθετεί η ΠΑΕ, στις σχέσεις της με τους άλλους, και προωθείται από τα ΜΜΕ δεν αποδίδει.
Ο ΣΦΠΑΟΚ Χίου "East Front" συμφωνεί απόλυτα με την ανακοίνωση της Θύρας 4 και με όλους τους υπόλοιπους Συνδέσμους που εξήγγειλαν ότι θα βρεθούν έξω από την Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη. Το μπαλάκι είναι πια σε εμάς. Η αφορμή υπάρχει. Την Τετάρτη πρέπει να είναι στην Τούμπα όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους ΠΑΟΚτση συνηδητοποιημένο και όχι πανηγυριτζή οπαδό του αεροδρομίου, της ρετσίνας και της εκδρομής στην επαρχία και το εξωτερικό.
ΠΑΟΚτση δεν σου αξίζει γήπεδο 50.000 θέσεων που ζητάς, αν δεν έχεις τόσο κόσμο την Τετάρτη στην Τούμπα.
Αδέρφια οι αγώνες μας ενώνουν και όχι τα πανηγύρια.
Η Επανάσταση δεν γίνεται στα ερτζιανά.
Όποιος σέβεται τον εαυτό του πρέπει να είναι εκεί.
Με τιμή ΣΦΠΑΟΚ Χίου "East Front''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου