Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

4 ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
Ο Σύνδεσμος μας καλεί όλα τα μέλη του σε συνέλευση το Σαββάτο 29-01-2011 και ώρα 19.00 στα γραφεία του, θέμα συζήτησης τα πάντα γύρω από την λειτουργία του συνδέσμου. Επίσης καλεί τα μέλη του την άλλη Τετάρτη στις 18.00 να παρευρεθούν έξω από την Τούμπα για να υποστηρίξουν την ομάδα μας στον αγώνα που δίνει για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον σωματείο του Δημοσίου...


Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Τα χρόνια περνούν, τα πρόσωπα αλλάζουν, κάποια πράγματα όμως μένουν ίδια. Οι φάπες μοιράζονται απλόχερα σε διαιτητές, παράγοντες και ΕΛ.ΑΣ. κάθε φορά που θίγονται πρασινοκόκκινα συμφέροντα. Ο ευνοημένος και χαϊδεμένος ΠΑΟΚ του Γκαγκάτση της ΕΠΟ βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με τα συμφέροντα των νταβατζήδων της Super League.
Στον Βόλο είδαμε την ΕΛΑΣ να κάνει άσκοπη αδιάκοπη χρήση χημικών προς μια μικρή μερίδα οπαδών καθώς 2500 κόσμου είχε ήδη γεμίσει το πέταλο του Πανθεσσαλικού χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα. Η καθοδηγημένη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των προαναφερθέντων λειτούργησε όπως όλοι περίμεναν. Στο δικαστήριο η απουσία του κληθέντα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αστυνομικού διευθυντή του Βόλου αποδεικνύει και στους πιο απονήρευτους τις ανακρίβειες της στημένης έκθεσής του.
Συνένοχοι της κωμωδίας οι ελαφρόμυαλοι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ που με την τακτική τους εξέθεσαν την ομάδα με την λεπτομερή ανάλυση των επεισοδίων δίνοντας έτσι ένα βήμα για τιμωρία του ΠΑΟΚ (σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους όπου πνίγουν χειρότερα γεγονότα για το καλό των ομάδων τους).
Περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια την εκδίκαση της έφεσης που έκανε ο επίσημος ΠΑΟΚ όσον αφορά την τιμωρία και με την ευκαιρία σας ευχαριστούμε που πείθετε και τους πιο αφελείς το πόσο φοβάστε τον τεράστιο λαό του ΠΑΟΚ.
Σε περίπτωση που η κατάσταση μείνει ως έχει θα είμαστε εκεί, καθώς η δημοκρατία σας δεν απαγορεύει ακόμα την συνάθροιση οπαδών έξω από αθλητικούς χώρους.
ΥΓ Έτσι όπως τα κάνατε ψάξτε να βρείτε ελικόπτερο για να φτάσετε στην Τούμπα. Οι ευθύνες δικές σας.

WEST REBELS ΚΟΖΑΝΗΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο.Κάθε χρόνο τα ίδια, στο ίδιο έργο θεατές. Δεν πάει άλλο.
Δεν θα παίζει κανείς με τον ΠΑΟΚ και τον λαό του.
Ήρθε η ώρα να δείτε τι είναι ο λαός του ΠΑΟΚ.
Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε και πάλι ιστορία.
Με τα λάβαρα και το παλαιστινιακό στο χέρι.
Στην Τούμπα να υποδεχτούμε όλοι μαζί την αποστολή, να σηκώσουμε το λεωφορείο στα χέρια μας, οι παίχτες μας να μας νιώσουν πιο κοντά τους από ποτέ.
Θα μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02/02/2011 ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ
Το να σχολιάσουμε την τιμωρία της ομάδας μας, θεωρούμε πως είναι περιττό, αφού ο κόσμος εδώ και χρόνια έχει καταλάβει το τι μέλει γενέσθαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. να παρευρεθεί την Τετάρτη έξω από το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ....
Διοργανώνουμε εκδρομή την Τετάρτη : Εγγραφές καθημερινά 19:30 - 22:30 στα γραφεία του συνδέσμου ( ΦΙΛΩΤΑ 6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου