Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Ο Ουέλιγκτον Αραούχο ντος Σάντος ή αλλιώς Ετό είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του δεξιού μπακ στην ομάδα.

Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1981 Βραζιλιάνος άσος ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 από την ομάδα της Μπάχια. Στο ενεργητικό του είχε τρεις συμμετοχές και κανένα γκολ.
Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Τσριτσιούα με 19 συμμετοχές και 9 γκολ (!) Το 2004 μετακόμισε στην Παρανά (17 συμμετοχές, 1 γκολ) ενώ ο τελευταίος σταθμός πριν από τη μετακόμιση στην Ευρώπη ήταν το 2005 και συγκεκριμένα στην Ατλέτικο Παραναένσε (6 συμμετοχές).
Το καλοκαίρι του 2006 μετακόμισε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα βρήκε το δικό του όνειρο να... στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της κροατικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία βρίσκεται ακόμα και σήμερα όπου διανύει την έκτη διαδοχική σεζόν του στην ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοζιτς. Μέχρι σήμερα εκεί μετρά 104 συμμετοχές και συνολικά 8 τέρματα.
Αναμφίβολα, βάσει αριθμών η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν στην Τσιρτσιούμα, ενώ βάσει συμμετοχών η περσινή με την ομάδα της Κροατίας.
Η έλευσή του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (28/1), μέσω Βελιγραδίου και ο λόγος της απουσίας του σήμερα από την προπόνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει να κάνει με το γεγονός ότι πακετάρει τα πράγματά του, αφού θα μένει πλέον στη Θεσσαλονίκη.
Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου, Μπόζο Σλίσκοβιτς, αποκάλυψε ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία του πελάτη του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Έχουμε συμφωνήσει ο Ετό να έρθει για 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δε θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα στην Ντιναμό. Ο Ετό αγωνίστηκε πέντε χρόνια στην ομάδα του Ζάγκρεμπ, πρόσφερε πολλά και οι άνθρωποι του συλλόγου αναγνωρίζουν αυτά που έχει δώσει και τον αφήνουν ελεύθερο να φύγει", τόνισε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, προσθέτοντας: "Του άρεσε πολύ η ομάδα του ΠΑΟΚ από τα παιχνίδια που έδωσε με την Ντιναμό στο Europa League και θέλει πραγματικά πάρα πολύ να γίνει μέλος της. Περισσότερα θα πούμε στη Θεσσαλονίκη...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου