Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ


Ο Ζαγοράκης μένει, θα γίνει το ίδιο με τον Γκαρσία;Είναι προφανής η προσπάθεια του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τραβήξει μία γραμμή η οποία θα αποτελέσει τη νέα αφετηρία του στην προεδρία του συλλόγουΤο να δηλώνει ο Ζαγοράκης πεισμωμένος απ' όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη (16/3) στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ότι δεν θα επιτρέψει ο σύλλογος να πέσει πάλι στην ανυποληψία είναι, καταρχήν, θετικό γεγονός.

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ XIOY

Να συγκρουστεί με το κατεστημένο, ζητάει με ανακοίνωσή του από το Θ. Ζαγοράκη, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Χίου, ο οποίος δε θέλει άλλη λευκή επανάσταση, ενώ κάνει λόγο για διχασμό από τις επιλογές Γκαγκάτση και Σαλπιγγίδη, καθώς ο Σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κο ΙΩΑΚΕΙΜ "ΜΟΥΡΙΝΙΟ" ΧΑΒΟΥ


Είσαι πάνω -κάτω γύρω στα 35; Νιώθεις ψυχολογικά πεσμένος καθώς αισθάνεσαι να σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου; Θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις την ένδοξη καριέρα σου με ψηλά το κεφάλι;

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ...ΜΜΕ...ΚΑΙ ΠΑΟΚ...ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

Μία πάρα πολύ σοβαρή εκκρεμότητα υπάρχει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία βγαίνει και πάλι στο προσκήνιο, και δεν είναι άλλη από το θέμα της αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν.
Πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται καθημερινά σχετικά με το ποίες ομάδες πιθανόν να έχουν πρόβλημα και δυστυχώς μέσα σε αυτά είναι και ο φάκελος με το όνομα του Δικεφάλου. Φήμες η άλλο ένα τρομακτικό πρόβλημα το οποίο χρήζει άμεσα λύσης? Βασιζόμενος σε πρόσφατο δημοσίευμα αθλητικού sait ασπρόμαυρου ενδιαφέροντος, μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες: