Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κο ΙΩΑΚΕΙΜ "ΜΟΥΡΙΝΙΟ" ΧΑΒΟΥ


Είσαι πάνω -κάτω γύρω στα 35; Νιώθεις ψυχολογικά πεσμένος καθώς αισθάνεσαι να σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου; Θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις την ένδοξη καριέρα σου με ψηλά το κεφάλι;

Πιστεύεις ότι σου λείπουν κάποια σημαντικά γκολ, τα οποία θα σε ολοκληρώσουν ποδοσφαιρικά και θα σε καταξιώσουν μόνιμα στο πάνθεον των Ηρώων; Ήρθε η στιγμή  της δικαίωσης και για εσένα μελλοντικέ παλαίμαχε ποδοσφαιριστή!

Τα μοναδικά προγράμματα «καταξίωσης από το τίποτα» που προσφέρει απλόχερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ και η σχολή προπονητικής του Ιωακείμ “Μουρίνιο» Χάβου είναι πραγματικά ότι χρειάζεσαι!

Χωρίς κόπο, χωρίς ιδιαίτερο τρέξιμο, χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα και κυρίως χωρίς τον αντίπαλο προπονητή να κάνει κάτι για να σου σπάσει τα νεύρα, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ δια μέσο του προπονητή της, σου χαρίζει απλόχερα την ποδοσφαιρική καταξίωση που τόσο αποζητάς στα γεράματα!

Διάσημοι πελάτες μας όπως ο Τραϊανός Δέλλας και ο Στέλιος Σφακιανάκης απολαμβάνουν στα 35 τους αυτό που τόσο τους έλλειπε όλα αυτά τα χρόνια! Πληροφορίες, υπεύθυνος προγράμματος : Ιωακείμ Χάβος….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου