Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΒΟΥΝΤΟΥ-ΒΟΥΝΤΟΥ ΜΕΣ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ Ψ*Λ*...


Οι "ασεβείς" απάντησαν με τον τρόπο που έπρεπε στους αιώνιους φαποκράτορες κι επανέφεραν τη σειρά των play off στο σπίτι μας, όπου και θα κριθεί ίσως η απευθείας είσοδος στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Μιας διάκρισης που τόσο πολύ αξίζει στην πιο αδικημένη ομάδα μπάσκετ του πλανήτη (όσοι έζησαν τις ένδοξες μέρες της καταλαβαίνουν).

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ!!!ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ 80-91 ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!!!

Με μια εκπληκτική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήρε μια εκκωφαντική νίκη με 80-91 μέσα στην εμετική σκουληκοφωλιά δείχνοντας στα ερπετά ποιος είναι το αφεντικό στην σειρά και απομένει μόνο μια νίκη μακριά από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ

Ακούω για διχασμό στον λαό του ΠΑΟΚ για το θέμα του Βρύζα κ τρελαίνομαι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να είμαστε με τον έναν με τον αλλον η κ με τους δυο μαζί? Γιατί να ικετεύω τον Ζήση να έρθει αν δεν θέλει? Γιατί να ζητάω από τον Θοδωρή να τον φέρει πάση θυσία? Όταν αυτό που πρέπει να κάνουν εδώ κ ένα χρόνο τώρα δεν το κάνουν?

5 ΙΟΥΝΙΟΥ 1932 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ

Στις 5 Ιουνίου του 1932 η οικογένεια του ΠΑΟΚ είδε να παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ετών. Η ομάδα αποκτά δικό της γήπεδο στο χώρο που είχε προηγηθεί η θεμελίωση, στις 12 Δεκεμβρίου του 1930 παρουσία χιλιάδων οπαδών ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY!!!

Μετά το άρθρο  που δείχνει την σχέση της ομάδας του δημοσίου με την χούντα, μάθετε τι συμβολίζει το σύμβολο του δαφνοστεφανομένου "έφηβου"...άλλο ένα video ντοκουμέντο σχετικά με την ιστορία και την καταγωγή του Ολυμπιλαγού...Απολαύστε το!!!