Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ!!!ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ 80-91 ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!!!

Με μια εκπληκτική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήρε μια εκκωφαντική νίκη με 80-91 μέσα στην εμετική σκουληκοφωλιά δείχνοντας στα ερπετά ποιος είναι το αφεντικό στην σειρά και απομένει μόνο μια νίκη μακριά από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε καλά το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας επιθετική πολυφωνία την στιγμή που ο Ρούλης κρατιόταν στον αγώνα από τον εκπληκτικό βετεράνο Χαραλαμπίδη.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο συμπολίτης ανέβασε ρυθμό και με κορυφαίους τους διαιτητές πήρε μια διαφορά 8 πόντων.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με τους Εβραίους να φτάνουν την διαφορά μέχρι και 11 πόντους όμως λογάριαζαν χωρίς τον Σούλη Μαρκόπουλο...Ο ΠΑΟΚ με εκπληκτική άμυνα και επιθέσεις για σεμινάριο ροκάνισε την διαφορά παίρνοντας παράλληλα την ταυτότητα του πορτοφολά Σούμποτιτς.

Το ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παίζουν έξυπνα, πήραν διαφορά 12 πόντων την οποία και κράτησαν εύκολα μέχρι το τέλος.

Κορυφαίοι για την ομαδάρα μας ο προπονητής Σούλης και από τους παίκτες οι Ντόζιερ, Γκετσέφσκι Κρίστμας ενώ κλειδί για την νίκη η εμφάνιση του Κροάτη Μπούλιαν...

Και τώρα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί των ερπετούλη στο ιδιόκτητο γήπεδο μας κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων οι οποίοι μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.

Παρόλα αυτά αν η ομάδα μας παρουσιαστεί σοβαρή δεν πιστεύω ότι μπορεί να κινδυνεύσει από αυτόν τον πολύ μέτριο Άρη...

Κρίμα γιατί εξαιτίας κάποιων θα στερηθούμε οι υπόλοιποι από ένα μεγάλο πάρτι...

1 σχόλιο: