Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΒΟΥΝΤΟΥ-ΒΟΥΝΤΟΥ ΜΕΣ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ Ψ*Λ*...


Οι "ασεβείς" απάντησαν με τον τρόπο που έπρεπε στους αιώνιους φαποκράτορες κι επανέφεραν τη σειρά των play off στο σπίτι μας, όπου και θα κριθεί ίσως η απευθείας είσοδος στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Μιας διάκρισης που τόσο πολύ αξίζει στην πιο αδικημένη ομάδα μπάσκετ του πλανήτη (όσοι έζησαν τις ένδοξες μέρες της καταλαβαίνουν).


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε παίκτες και προπονητή για μία ακόμη φορά φέτος. Το μόνο που λείπει από αυτήν την ομάδα είναι το ΟΡΑΜΑ για καλύτερες μέρες. Αυτό είναι το συστατικό που μαζί με το ΠΑΛΑΤΑΚΙ, τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και τον ΛΑΟ (για σωστή διοίκηση έχουμε ακόμα δρόμο...) μπορεί να αποτελέσει τη συνταγή της αναγέννησης του μπασκετικού ΠΑΟΚ, υπερκεράζοντας ακόμα και το δεδομένο εμπόδιο του εξαιρετικά περιορισμένου budget. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι σε μια άλλη χώρα της Μεσογείου με εξίσου υψηλό επίπεδο μπάσκετ με της Ελλάδας και εφάμιλλα οικονομικά μεγέθη με βάζελο και γαύρο, υπάρχει μια ομάδα που με έτος ίδρυσης το 2000, προπονητή και bomber Έλληνες, μέσο όρο εισητηρίων 7.000 και υψηλότερη ετήσια αμοιβή σε παίκτη τα 400.000€, έχει αφήσει άφωνη ολόκληρη την Ευρώπη αποκλείοντας στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος την βασίλισσα και διεκδικώντας τον τίτλο με την "mes que un club"...Μιλάμε φυσικά για την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη που ρούφηξε 35 πόντους στο Παλατάκι πριν 2 χρόνια και του Κώστα Βασιλειάδη που αν είχαμε παραπάνω εφόδια θα μπορούσε να εξελιχθεί στον διάδοχο του Bane και του Peja...

Ραντεβού τώρα την Τετάρτη στο PAOK SPORTS ARENA να δείξουμε σε όλους πώς είναι οι αληθινές φιέστες σε ένα γήπεδο που θα βράζει από τη λαχτάρα μας να ξαναδούμε τον Δικέφαλο στα σαλόνια της Ευρώπης λιώνοντας τους εμετικούς ρουφιάνους της πόλης.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE ΞΑΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου