Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!

Ποια 500+250 χιλιάδες ευρώ, που ΘΑ έβαζαν σήμερα ο Φλωρίδης με το Σαχπατζίδη, αντίστοιχα; Ούτε ευρώ δεν έχει μπει ως τώρα στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βέβαια δικαιολογίες υπάρχουν πολλές γι΄ αυτό...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

Η Ξάνθη θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας, στις 28 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρώτο ντέρμπι για τον Δικέφαλο θα διεξαχθεί την 4η αγωνιστική στην Τούμπα με την ΑΕΚ και ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

ΜΕ ΚΑΡΠΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΠΑΟΚ...ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΣ

Καρπάτι Λβιβ. Η ουκρανική ομάδα η οποία είναι άγνωστη στους περισσότερους, βρίσκεται στο δρόμο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League και αποτελεί το εμπόδιο για τους ομίλους.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Μετά την όπως φαίνεται αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό, κάποιοι άρχισαν να χάνουν και πάλι τον ύπνο τους αναφορικά με το μέλλον του ΠΑΟΚ και πόσο μπορεί αυτή η αλλαγή να επηρεάσει τα δρώμενα του Ελληνικό Ποδόσφαιρο...Δεν εξηγείται αλλιώς η πρεμούρα κάποιων να αφήσουν και πάλι υπονοούμενα για τον κατά τα φαινόμενα νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ...Διαβάστε το άρθρο του κατά τα άλλα έγκριτου εκδότη Αθηναϊκής εφημερίδας του κ.Γ.Χελάκη και θα καταλάβετε τι εννοώ...

ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ 7 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ!!!

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης, του Α.Σ. ΠΑΟΚ και της πλευράς των νέων αγοραστών της.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι επενδυτές της ομάδας, Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης πήγαν στα αποδυτήρια, όπου και έγινε η παρουσίασή τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές.