Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι επενδυτές της ομάδας, Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης πήγαν στα αποδυτήρια, όπου και έγινε η παρουσίασή τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές.

"Οι κ.κ Φλωρίδης και Σαχπατζίδης είναι εδώ μαζί μας για να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Ζαγοράκης για να δώσει τον λόγο στους δύο επενδυτές. 

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης τόνισε ότι όποια επιχείρηση έχουν αναλάβει οι δυο τους τα λεφτά των εργαζομένων ήταν πάντα εγγυημένα και το ίδιο θα συμβεί και στον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να πάει στην κορυφή και εμάς αυτός είναι ο στόχος μας, να τον δούμε πρώτο."

Από την πλευρά του ο Βασίλης Φλωρίδης έστειλε ένα λιτό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές: "Είμαστε μαζί σας ψυχικά και οικονομικά." 

Στις 12 τα μεσάνυχτα αποχώρησαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Γιώργος Σαχπατζίδης και ο Βασίλης Φλωρίδης με τους συνεργάτες τους.

Αν και ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας δεν είχε διάθεση να πει οτιδήποτε παραπέμποντας στη διοίκηση της ΠΑΕ (σ.σ προφανώς σε ανακοίνωσή της) ο Κωνσταντινοπολίτης συνέταιρος του αποκάλυψε το βασικό σχέδιο της επένδυσης.

"Θα βάλουμε την Παρασκευή (5/8) 500.000 ευρώ", είπε, προσθέτοντας: "Όλα θα πάνε καλά. Σήμερα μου άρεσε η ομάδα που είδα, θα προχωρήσουμε." Όταν ρωτήθηκε για το αν θα προκύψει νέα διοίκηση ή απλά διεύρυνση της τωρινής, τόνισε: "Θα κάνουμε νέα διοίκηση. Εγώ θα είμαι πρόεδρος και φυσικά θα παραμείνουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας σε ρόλο αντιπροέδρου."

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου