Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Μετά την όπως φαίνεται αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό, κάποιοι άρχισαν να χάνουν και πάλι τον ύπνο τους αναφορικά με το μέλλον του ΠΑΟΚ και πόσο μπορεί αυτή η αλλαγή να επηρεάσει τα δρώμενα του Ελληνικό Ποδόσφαιρο...Δεν εξηγείται αλλιώς η πρεμούρα κάποιων να αφήσουν και πάλι υπονοούμενα για τον κατά τα φαινόμενα νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ...Διαβάστε το άρθρο του κατά τα άλλα έγκριτου εκδότη Αθηναϊκής εφημερίδας του κ.Γ.Χελάκη και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Ψάθινο καπέλο, υφασμάτινο πουκάμισο έξω από το παντελόνι, γυαλί ηλίου και σκουλαρίκι στο αυτί. Μαλλί μακρύ σπαστό, άσπρο. 
Αταίριαστο στυλ για… επενδυτή. Στο ποδόσφαιρο όμως τα έχουμε δει όλα. Γιατί να μην δούμε και τον Βασίλη Φλωρίδη, τον νέο άρχοντα του ΠΑΟΚ που είναι έτοιμος να «σπρώξει» 6.000.000 ευρώ μετρητά στα ταμεία του Δικεφάλου κάνοντας αρχή με πεντακόσια χιλιάρικα όπως δήλωσε ο ίδιος;  
Αυτή τη φορά ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας πείστηκαν. Μένει να πειστεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να μπουν τα μετρητά. Ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας με τις …περίπλοκες σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο φαντάζει τώρα ως ο από μηχανής θεός που θα σώσει τον ΠΑΟΚ.  
Τον συνοδεύουν αμφιλεγόμενες συστάσεις και ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Α, και κάποιες καταδίκες που του στέρησαν για λίγες ώρες την ελευθερία του. Όμως της φυλακής τα σίδερα είναι για του λεβέντες. Και τους μεγαλοεπενδυτές του ποδοσφαίρου. Πολλούς έχουν δει τα μάτια μας αλλά με το δικό του στυλ κανένας. Σαν ελληνοαμερικανός τουρίστας που επισκέπτεται τα πάτρια εδάφη για holidays!   
Μπράβο του. Αν είναι τόσο άνετος… μετρητά ποιος τον πιάνει τον ΠΑΟΚ. Αρκεί να μην πιάσει κανείς τον νέο επενδυτή και έχουμε άλλα. 
Το βασανισμένο κορμί του ΠΑΟΚ δεν αντέχει άλλες πληγές. Από εμφάνιση ο νέος μεγαλομέτοχος σκίζει. Αν κάνει δηλώσεις όπως… ντύνεται θα γίνει το νέο αστέρι του αθλητικού Τύπου. Καλώς ήρθε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου