Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΩΜΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Αστυνομία και συγκεκριμένα τις δυνάμεις των ΜΑΤ που όπως υποστηρίζουν, εισήλθαν αναίτια στη θύρα των οπαδών του Δικεφάλου. Για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι οι οπαδοί του Δικεφάλου δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως ο ΠΑΟΚ είναι αγκάθι στα πλευρά εκείνων που λυμαίνονται χρόνια τώρα το Ελληνικό ποδόσφαιρο...

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ...ΠΑΟΚ-ΑΝΤΑΛΕΙΑ 73-75

Ένα τρίποντο του Γκεν 2' πριν το τέλος "σκότωσε" τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" στο φιλικό της Κυριακής (18/9) απέναντι στην Αντάλια να χάσει με 75-73. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι επί τουρκικού εδάφους, πάλεψε, όμως έχασε στις λεπτομέρειες.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 1-2(VIDEOS)!!!

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-2 χάρη στα τέρματα των Κλάους και Σάλπι.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΛΩΡΙΔΗ ΣΤΟ METROSPORT... ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... (ΣΙΓΑ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ!!!)

Ο Βασίλης Φλωρίδης μίλησε για πολλά ζητήματα στην εφημερίδα «Metrosport», όπως για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, για τις κόντρες του με το Πατριαρχείο, για τις επιχειρηματικές του δράσεις και για πολλά ακόμη.